Kostreš: Normalizacija prilika ne odgovara Rusiji

Sagovornici Danasa oprečno o tome koja strana sila može da politički profitira od ubistva Olivera Ivanovića - Rusija ili Amerika i EU

Ostavite komentar


  1. Da nije tuge i samo iz pijeteta prema Ivanovic familiji necu biti vulgaran i sasuti sve navale moga osecanja prema onima koji spekulisu i dezavuisu srpsku javnost proizvoljnim i zlo namernim izjavama. Canak je poznat po anti srpskom stavu i njegova partija je apriori protiv Srbije i njenog napretka. Ali kad se radi o politickom ubistvu svi bi trebali da se uzdrze od lupetanja po medijima radi sticanja politickih poena. Zasto recimo nebismo optuzili njegove komsije koji mozda profitiraju njegovim nestankom. Zasto odmah Rusi i Amerikanci? Zasto ne i Srbi, Albanci,Islamski fundamentalisti, Srpski izdajnici i tako redom Pustite strucna lica da rade pa onda komentarisite kad znate istinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.