Kovačević: Video sam samo Belivuka na terasi Predsedništva

Ostavite komentar


  1. Voleli bi da vidimo Vas Sinisa i Vucica u jednom tv duelu recimo na RTS-u? Da li je to moguce. Pustite poligraf! Taj najhrabriji i koji se ne boji nikoga neka izace sa vama na TV duel?

  2. Prošao si pored Velje i video ga kako sam sedi na terasi predsedništva,a ne kažeš jeli pio viski ili kafu ??!!!

  3. A sutra će da demantuje šta je danas rekao samo da se dogovori sa sobom koga je i gde video

  4. Sutra ce biti da nije video Belivuka nego predsednika. Ja vise njemu ne verujem, ili reci sta imas ili ne izmisljaj ovako.

  5. Aman , covece. Koga si video , gde i kada? Dokaz…daj vise, reci imas li dokaz ili nemas. Siti smo lazi.

  6. A sta je cudno da je ovaj Belivuk ili kako vec bio na terasi,pa oduvek su kriminalci radili za politicare i obrnuto,pa setite se kada je pao Milosevic ko je bio na terasi,komplet zemunski klan,sto se sada cudite…

  7. Domacin otisO po kafu i rakijicu,Belivuk isklristio sto ostade sam.pa da se pokaze ko je on izadje na oci javnosti sa tompusom u ustima.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.