Kovačević: Vučić svesno krši zakon i skreće pažnju javnosti aferom o prisluškivanju

Ostavite komentar


  1. Danas svi sebi daju za pravo da se bave politikom a zanimanje im nigde veze sa istom. Jadno.

    1. Jedino sto je jadno je sto ti kao bot smatras da slobodnomisleca osoba ne sme da ima misljenje o politici i svetu koje je okruzuje.
      Mislio je tako i causecsku u rumuniji, pitaj ga kako mu je sad.

        1. Ne moram da razmislim, pobuna protiv tlacitelja je u ljudskoj prirodi i tinja dok…

    2. Danas posebno neobrazovani daju sebi za pravo da komentarisu ljude koji su za njih ljudske i profesionalne velicine. Za sve takve nistarije jedno razjasnjenje – rec POLITIKA dolazi od grcke reci POLIS , sto znaci grad -drzava i od reci isto grcke POLITEIA sto znaci drzava , ustav. Kako su i grad i drzava i ustav vezani sa gradjanima i njihovim pravima i obavezama, SVAKi ali bukvalno SVAKI gradjanin odnosno drzavljanin ima pravo i duzan je da se bavi politikom, da o njoj razmislja, kreira je ili kritikuje. Tamo gde samo odabrani vodja razmislja i ima pravo na uticaj na politiku ne moze se govoriti o drzavi vec o despotiji ili plemenskom uredjenju.

    3. A nije jadno za platu citati clanke sa kojima se ne slazes, u novinama koje ne smatrad relevantnim i pisati vise nego banalne komentare? Tesko zaradjenh 1000 din. Gospidin Kovacevic, cije ste misljenje Vi sebi dali za pravo da komentarisete, je za Vas ostvaren i u svom poslu izuzetno uspesan. A Vi? Komentarisete po portalima. Ja npr, ne citam Vase medije i moje dostojanstvo mi ne bi dizvolilo da komentarisem clanke koji minemaju smisla. Dostojanstvo, koje Vi ocito nemate ni koliko crnog ispod nokta.

    1. Фала богу Ви сте један нормалан грађанин ,живела Србија.

    2. Ti rece;Organi Srbije poceli da rade svoj posao kako treba;; sto znaci da dosad nisu prema radu,zasluzili ni koru hleba.

  2. Ustade Vučić jedan dan, i bi mu dosadno… nije znao šta će od dosade, i misli se Aleksandar, ajde mogao bih nekoga da prisluškujem, onako malo samo da prekratim vreme. Nego, koga prisluškivali, dilema je sad? Ajde malo ću Danila, malo Andreja, i mogao bih malo sebe, Tamaru sam prethodni mesec, Milicu pre Nove godine!

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 10

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.