Kovin: Izabrana nova-stara vlast

Sanja Petrović, iz redova SNS-a, ponovo je predsednica kovinske opštine

Ostavite komentar


  1. Predsednica je u proslom mandatu otvarala ogradu i to je bilo jako lepo propraceno u svim medijima,nadamo se da ce nam u narednom otvoriti npr neku šahtu,prozor ili poljski wc…Radujemo se realizaciji i zeljno iscekujemo novi projekat vladajuce stranke.

  2. Uzas …..Pisite malo ko je direktor komunalca u Kovinu,pa o torturi ove doticne i masom novopecenih sefova po komunalcu sa kupljenim diplomama….Dir.komunalca ima nanogicu….Da ne pricam o bahatosti clanova sns(snimite silne kafice na setalistu(basta bukvalno na putu) i na zelenim povrsinama….

  3. Ispravka samo jedna, nije Zoran Petrović, već Zoran Nikolić.

    Verujem da je ovo početak slabljenja SNS-a, od lokala, pa šire. Iako su SPS i SNS bili rivali na lokalnom nivou, očigledno je od gore pristiglo naređenje za koalcijiu. Počevši od Malovića, preko Sonje Petrović i svih koji su na lokalnoj vlasti u svim mestima u Opštini su najveća zla. Sonja Petrović je popadija (možda sada već i ex), a javna je tajna da je jednom svom političkom protivniku rekla da će mu se krvi napiti. Ali videćemo, već sada im se ograničava mogućnost za bahaćenjem, pretnjama i uterivanjem straha.

    Ako se neko pita kako to da JS ima 6 odbornika, plaćali su glasove na dan izbora 3000.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.