Kozarev: „Brendiranje“ voza sa natpisima „Kosovo je Srbija“ koštalo 498.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Teško je verovati da je Vučić imao toliko smelosti i i obraza da izvede ovakav idiotski potez. To ukazuje na totalnu političku nezrelost i psihičku nestabilnost! Kao gradjanin Srbije ja takvu osobu, koja nije dorasla funkciji koju obavlja, ne mogu poštovati niti uzimati za ozbiljno njegove demagođke izjave..

    1. Nema potrebe za jeftinom patetikom. Nemojte da ga priznate. Kosovo će i dalje ostati nezavisna država priznata od najmoćnijih i najuticajnijih zemalja sveta, a srbija će biti gladna, bez kredita, izolovana od Evrope i Amerike i neće biti primljena u EU.

    1. Slicne patriotske parole su bile i za srbe iz Kninske krajine. Sada tamo nema vise srba. Gde god su politicari iz Beograda „spasavali srbe“ tamo ih vise nema. Nista se nije naucilo iz bliske proslosti. . .

  2. ako je u pitanju kosovo a jeste i identitet srpskog naroda ovo je opravdano

    1. PItam se da li je opravdano da se botovi placaju iz drzavnog troska tj od nas gradjana Srbije.

  3. Voz nije bio uvreda vec podsticaj narodu na kosovu da je Srbija uz njih al nekome to ocigledno smeta!

  4. Super ideja promocije nasih bogomolja koji su svetcke gradjevine zasticene kao svetska bastina.

  5. Vise bi kostalo da su uradjene brosure ,koje uzgred moraju da se dele. Fenomenalna ideja.

    1. Voz ne mora da se deli ko brosure. Sjajno. Malisa ja bi tebe za upravnika botova. Imas talenat i odlicno rasudjivanje.

  6. Predivna stvar,steta sto je kulminiralo politikom , mislim da je ideja bila promocija svetskih gradjevina, kao velika kulturna bastina.

  7. Odlicna promocija Kosova i Metohije. Steta ,cena je mala , imajuci u vidu da stampanje brosura kosta vise.

  8. Steta sto je idejni projekat poprimio politicku konotaciju iako nije .

  9. Nisam sigurna u tacnost ovih informacija, smatram da vlada RS ulaze u Srbe na Kosovu i brine se za njihov polozaj, sto ce im formiranje ZSO-a svakako poboljsati i omoguciti sigurnost i zastitu kroz institucije.

  10. Svrha nije bila vredjanje ni omalovazavanje nikoga, vec podrska srpskom narodu na srpskoj teritoriji, a to nema cenu

  11. Hehehehe, ala su navalili botčići pa štancuju tastaturama (po)dršku bedastim, nesuvislim, ispraznim i smešno beznačajnim komentarima. Ne znam da li im je neko dojavio da dnevnik „Danas“ čitaju pismeni, pristojni i, rekao bih, odabrani čitaoci pa samim tim džabakreče ovde u nekakvoj želji da svojim bedarijama kreiraju javno mnjenje. Očito je da im je trud uzaludan i bilo bi bolje da se na vreme prestroje i izaberu neki produktivniji i kreativniji posao. Ovde ‘leba nema.

  12. Tacno. Kosovo nema cenu. Nije ni na prodaju. Albanci ga ne nude nikome. A ni nama, vaistinu, ne treba. Sta bi smo s njim. Granatirali ga? Ginuli? Mrzeli? Vozali Albance u friziderima? Zatrpavali ih po Batajnicama? Priznavali ih kao ravnopravne , kao i ostale a nase nesrbe ? Pustali poludivlje botove na njih? Deco, manimo se gangsterske ujdurme zvane „nase je Kosovo“, kada ni pola ostatka ove jadne zemlje nije nase, ako to ne przimo i ako nije na silu…Zlo nas vodi iz jednog u drugo, ludackim korbacima nas satire, deco moja mila…

  13. Koje bre Kosovo reci ti meni kako da platim struju i kako da kupim cipele ove mi pustaju vodu a cesto i preskocim i veceru.

  14. Dušan Kozarev… šta reći , a ne zaplakati…takav predstavlja vladu?!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.