Kozma (Moramo): Prigovori podneti na preko 200 mesta; Jovanović Ćuta: Ni Vučić ni Đilas neće pregovarati o izbornoj volji građana

Ne davimo Beograd i koalicija Moramo u beogradskom Medija centru o prigovorima i mogućoj vlasti u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Pozivanje na glasanje za drugu političku stanku kako bi se veštački stvorio željeni rezultat je najgora povreda demokratije i slobodnog izbora glasača. Očigledno da vama to nimalo ne smeta, i da vam ne predstavlja nikakav problem da čak i javno agitujete za takvo postupanje?! To nam samo govori da nove demokratske snage nisu izvukle pouke iz prethodne demokratske promene, i da nisu svesne da će im se sve što sada rade pozivajući se na borbu za demokratiju, trostruko olupati o glavu jednog dana kada oni postanu vlast. Na nesreću, i svima nama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.