Mediji, nevladine organizacije i strane službe vode rat protiv Srbije i Vučića: Kako predsednik Srbije razume kritike o izbornoj krađi?

Ostavite komentar


  1. Ma ti meni reci šta bi sa nacionalnim okupljanjem,i koja strana država se mešala u naše izbore. Taj odgovor narod iščekuje.

  2. Za vođenje hibridnog rata, odnosno kako je rekao „rata drugačijim sredstvima“, optužio je strane službe, nevladine organizacije, kao i medije – kako domaće, tako i strane.
    Jeste tako ! Imate pravo da tuzite nemaju nikakvog prava da se mesaju u vasoj zemlji nizasta niti da se i daju za prava sto niko nemaju u vasoj zemlji to jeste zlocin sto cine !
    „Došao sam u posed šta su dve spoljne službe spremila za svoja ministarstva spoljnih poslova gde se kaže da je Srbija probem jer ne priznaje Kosovo, tolerantna je prema (Miloradu) Dodiku i ona je poligon sa kojeg ruski mediji mogu da se obrate“, naveo je Vučić i dodao da se u nastavku kaže da moraju da se bore protiv toga, ne bi li urušili poverenje naroda u Aleksandra Vučića i vlast i da obave svoj interes.

    Predsednik je na tabli nacrtao mapu, kako je rekao, rata i napada koji se, dodao je, vode protiv njega. Svega se to vidi vidise i lazi provokacije i naravno i protiv vucica sto nemaju nikakvog prava narod su zadovoljni to je vazno zbog cega tog haosa protiv vucica hibridnih ratova protiv srbije to pravo nemaju nikakvog !!!

  3. Ali najbolje je kada pominje ‘sorosevce’, isti Vucic koji se 2015. i 2016. javno sastajao sa Aleksandrom Sorosem u Beogradu. Organizacija koju vodi Soros zove se Fond za otvoreno drustvo, Vucic vec godinama promovise inicijativu ‘otvoreni Balkan'(‘otvoreno drustvo’->’otvoreni Balkan’. Moze neko da pomisli da je to slucajnost. Predsednica ove organizacije za Srbiju bila je Sonja Liht, za koju je Vucic rekao da je ‘casna zena i patriota’.

  4. Iza kulisa tekucih politickih kriza neopazeno od javnosti je promakla stravicna izjava Preddsednika na smotri naruzanja da se drzava sprema za citiram „totalnu odbranu“.
    Taj termin „totalno“ u formi „totalan rat“ je jedino upotrebio Hitler,a izmislio ga je njegov ministar tadasnji „PR“ Gebels.Ocigledno da su ti termini u vojnom pogledu isti,imenicki se razlikuju 50%.
    Tu rec ne pominju ni oni koji sad ratuju(Rusija,Ukrajina),ni oni koji su tada bili na strani tog termina.Sulc Predsednik Nemacke, koji se trese kad zazvoni telefon iz Tel Aviva, se verovatno divi moronskoj velicini Vucicevog saradnika koji ga je prosvetlio da to kaze.
    Taj termin dakle kompromituje drzavu preko svih granica,a bez vidljive kontra usluge.Termin i govori da su neki pro ustaski i pro hitlerovski elementi ostvarili uticaj na sam vrh drzave.
    Jedino totalno ovde su :kriminal,kradja i korupcija.I takvoj neodgovornoj vlasti bi trebao neko da poveri svoju decu,pa da prodju kao u JNA u raspadu SFRJ.

  5. Vučiću, ti si uništio pregovaračku poziciju Srbije o Kosovu tako što si povukao Srbe iz kosovskih institucija i tolerišeš Radojčića pre i posle Banjske. Pusti nas tih bajki “strane službe, mediji, nevladine organizacije,…..“ ti, SNS, SPS, SRS ste najveći neprijatelhji Srba i Srbije. Ustalom tvog pajtosa Vulina odlikovala je inostrana služba bezbednosti (za tvoju informaciju Vulin je ruski špijun i radi za rusku službu FSB i zato ga je odlikovala “majka“Rusija). U Srbiji mediji sa nacionalnom frkvencijom su Vučićevo vlasništvo, tako da u kojem kontekstu Vučić pominje medije kao neprijatelje Srbije nije jasno. U Srbiji je otvorena sezona lova tokom cele godine na aktiviste nevlasinih organizacija i novinare, tako da nije jasno kako napred pomenuti mogu da naškode Srbiji.

  6. U Srbiji rat vodi vlast protiv naroda. Ali moramo da priznamo u narodu još nije izašao čovek koji bi mogao da preuzme vlast. Zato se treba pomiriti sa sudbinom joş jedno vremem. Koliko nemogu da znam.

  7. interesantno svi radikali ovi u SNS i ovi sad u radikalnoj stranci ponašaju se odvratno ,sebično lopovski samo nešto da drpe ,obrukaše one radikale predratne ,50 posto treba da su u pritvor na saslušanje za štetu koju su naneli državi i društvu.Od 90 je njihova parola ,budi naš pa radi šta znaš

Ostavite komentar


Politika

Danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine 9

Danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine na tehničkom nivou zakazana je za danas, a na dnevnom redu je, kako je najavio portparol Evropske komisije Peter Stano, napredak u primeni Ohridskog sporazuma i razgovori o pitanjima koja utiču na normalizaciju odnosa Kosova i Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.