Novi građanski protest u Kragujevcu: Obavezne maske, rukavice, šerpe, kutlače

Ostavite komentar


  1. Ovom politikom serpi, kutlaca i ostalog kuhinjskog pribora, necemo gospodo daleko dogurati, postoje i kulturniji nacini.

      1. U potpunosti se slažem, Kragujevac ima 150 000 stanovnika, a na protest je izašlo manje od 100 ljudi.

    1. Koji ste sada vi sto protestujete, serpadzije . Verko vam je zakon covek koji ce pobediti na lokalu . Dzabe lupate.

  2. Lutanje i groznica je ono što krasi ovu opoziciju u Srbiji. Lutanje, jer pokušavaju očajnički da privuku glasače na njihovu stranu, pri tome ne nudeći ništa sem laži i nerealnih obećanja. Očajni su jer ni sami ne veruju u neki sopstveni rezultat. Ovi ulični protesti vi še su istresanje njihove frustracije, nego rezultat neke dobro smišljene i organizovane akcije.

  3. Ovo je strasno, serpari ponovo rade, sada su krenuli i u pohode, kada ce da shvate da time nista ne postizu.

  4. Cim se ukinulo vanredno stanje oni trk na ulice, taj vas orkestar ne vredi, nemate podrsku naroda, izadjite na izbore, tamo se bira vlast.

  5. Opet ce sacica pristalica opozicije da pravi haos i da pokazuje kako su silni na lupanju po serpama, jedino to i umeju, nista pametno ne mogu da smisle.

  6. Kada se pravilno upotrebe varjače i ostali kuhinjski pribor ispadne i po neko kvalitetno jelo, ali najčešće ako nisi pravi majstor onda ispadne neki bućkuriš?

  7. Ima nas raznih neko voli posuđe i upotrebljava ga za vlastito zadovoljstvo, a ima i onih kojima ono smeta i rado ga uništavaju, valjda su finansijski potkovani i mogu sebi da priušte novo?

    1. Jok ostavite ovog tominog malo nakrao neka krade jos bravo za kragujevac dolazim iz kraljeva da pomognem

  8. Definitivno šerpe, lonci, poklopci, kutlače i varjače postale su najjače oružje da se pokopaju zdravstveni radnici koji se danima bore za živote i opstanak zaraženih. Iskreno meni ovo ni najmanje ne lići na zahvalnost.

  9. Vasa parola bi trebala da bude promenjena “ 1 u 5000 “ ne verujem da vas vise ima,pa idioti jedni zar je moguce da setate sa serpama i kutlacama u savremenom dobu,a zeleli bi da budemo deo evrope???Kakvih mentola ima dobro je sto smo i dovde dogurali.Saljete bas lepu sliku ostatku sveta,a i potencijalnim investitorima koji bi ulozili svoj kapital u Srpske fabrike,samo tako nastavite,pa cemo svi na ulicu zbog vas 5000 piuna i marioneta opozicije.Jos jednom BRAVO MAJMUNI!!!!

  10. Ja ovde nikako ne mogu da pročitam koji je njihov plan, samo konstantno širenje nemira…

  11. Ljudi dajte nesto novo vidim neki kuka za verkom svaka cast verku daj borimo se za nesto novo dosta je bio i verko i tominac novo novo svi u lonce i serpe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.