Krasnići: Ne isključuje se mogućnost da sporazum iz Vašingtona ima elemente međusobnog priznanja

Ostavite komentar


  1. Dali Bg potpisuje sporazume sa npr. Nisom ili Vranjem? Naravno ne jer su u istoj drzavi. Epa, ova potpisivanja naravno nose elemente priznanja

  2. Citam Danas online ali danas moram da vas pitam nesto. Gde vi zivite ? Otvorim Danas na naslovi.net i imam sta da vidim, KRASNICI u prvom tekstu, GRENEL u sestom a vaseg predsednika (sta god cela redakcija mislila o njemu) nigde na prve tri strane. Zar u tom Danas-u nema ni jedan profesionalac a da mu Krasnićinije vazniji od Vucica ? Sramota za novinarstvo.

    1. @Svemir***Nemoj da čitaš „Danas“,pređi na „informer“,“srpski telegraf“,“pink“,“happy“…tamo je The Little Canis Lupus izuzetno zastupljen, a pomenuti mediji su „ponos“ srpskog novinarstva!

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 8

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.