Kredibilitet Francuske u Vučićevim rukama: Šta posle Pariza sledi u procesu normalizacije odnosa Srbije i Kosova?

Ostavite komentar


  1. Nikada, nikada, never ever, kredbilitet Republike Francuske neće biti u rukama Vučića. Nikada. On je marioneta kojoj su se zamrsili konci pa se okreće na sve strane, ali džaba!

  2. Kredibilet Francuske.
    Pa Francuzi nam naplatili pertle u Velikom ratu.
    Kao pomoć savezniku.

  3. Zanimljivo, posle decenije pregovora gde samo predsednik pregovara i krije sta pregovara pojavljuje se glavni pregovarac Petar Petkovic koji odlazi na sledeci sastanak. Jako zanimljivo.

  4. NIJE SRBIJE I KOSOVA !!! VEC SRBIJE SA SVOJOM JUZNOM POKRAJNOM KOSOVO I METOHIJA ILI U NAJGOREM SLUCAJU BEOGRADA I PRISTINE.

  5. Stvarno vam je naslov…
    Ne znam, samo, koliko dugo će još svetski lideri da se bave Srnijom? Verovatno postoji neko mišljenjeda ako bi nas prepustili same sebi, ovde bi opet nastalo ludilo. To je ujedno i najveća opasnost, za narod, a u isto vremeni pusta želja vlasti.

  6. Bajke su ocigledno popularne kada su izbori na pragu.Kad nestanu bajke koje sef Ane Brnabic uziva da prica nece svima kojima je stalo do Kosova biti nimalo prijatno.

  7. Ako je kredibilitet jedne od svetskih sila Francuske, u rukama sefa najvece mafije u Evropi, onda neka ide zivot.

  8. Bože sačuvaj. Sve navedeno je pogrešno protumačeno. Kakkav crni francuski kredibilitet? Zavisi od balkanskih poglavica? Smešno.
    Dalje, koji je to uopšte sastanak i bio? Ispred WC? Gde je francusko saopštenje (inače vrlo redovno objavljuju i ažuriraju SVE aktivnosti Makrona). A konferencija u Parizu je bila o Gazi i ratu i učestvovalo je 250-300 ljudi

  9. Postoji li bilo kakva indicija, argument ili dokaz da je uopšte bilo reči o tome? I da je bilo ko u Parizu razgovarao sa bilo kim o temama koje nisu Gaza, Izrael i rat?

  10. Bilo bi lepo da nas puste na miru, resili bi pitanje Kosova za 24 casa. Ko sto je Azerbedzan resio pitanje Nagno Karabah

  11. Predlažem da pošaljete dopis Makronu i da ga pitate o čemu je razgovarao sa Vučićem. Makron je demokratski predsednik evropske države i siguran sam da će vam do detalja ispričati sve o čemu je razgovarao sa Vučićem.

  12. @ Kredibilet Francuske.
    Pa Francuzi nam naplatili pertle u Velikom ratu.
    Kao pomoć savezniku.

    A ko vas je terao u Veliki rat i onaj jos veci posle njega. ?

  13. Militin , i ja isto mislim kao ti i mi vratimo u naśe territorie ; Niś, Sanxhak i tako dalje

  14. Европа новцем купује Вучића исто као што Вучић купује народ Србије за своје интересе…..

  15. Jako im je neprijatno ovih dana. Zbog Srbije. Kaju se, izvinjavaju i ceskaju po glavi. Zbunjeni, ocajni…

    Samo jos pitaju i za kredibilitet Srbije…

  16. Po naslovu reklo bi se da se situacija obrnuta. Pokušajte sledeći put da objasnite šta ste hteli da kažete.

  17. Samo špekulišete botine, ništa vi ne znate sem da smutljavate i lažete do sunca, dosta gluposti , vi ste gluvi, i ćoravi, bruke sa ovakvim glupim bajnim grupama sa pola čoveka , a ne neke naučne organizacije, koje su kao pečurke posle kiše, ili raspada proevropakih žutih partija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.