Kremlj nije potvrdio posetu Putina Beogradu

Ostavite komentar


  1. Eto, toliko gledaju da sabotiraju prijateljstvo Vučića i Putina da konstantno izmišljaju neke neistine. Ubiše se nestručnjasti od zavisti prema moći koju imaju ova dva predsednika.

  2. Nije tacna informacija. Dolazak je bio potvrdjen ali je zbog novonastalih okolnosti prolongiran. Razocarace se onaj ko navija za Putinovo otkazivanje!

  3. Nije potvrdio tada posetu? Tako je, samo je rekao da će se dogovoriti za datum. I sad, kako to koje kakvi mozgovi znaju da se Vučić i Putin nisu dogovorili?

  4. Opet pojedini prave zabunu. Divna saradnja dveju zemalja ostaje zauvek. Samo da ispratim koronu I eto susreta

  5. Putin neće doći u Beograd dok je Vučić predsednik. Pa sramota je da se spušta na taj nivo nakon one vašingtonske papazjanije. A koji organ u državi bi uopšte trebao da primeni u praksi neku ličnu izjavu neovlašćenog lica u liku predsednika.!?

    1. Samo se ti nadaj da su se odnosi između Srbije i Rusije pokvarili ali na tvoju veliku žalost ubrzo ćeš se uveriti da nisi bio u pravu.

    2. Tako je Sandra. Ne vidim ni jedan valjani razlog zasto bi Putin rizikovao svoje zdravlje i zamlacivao se sa neuracunljivom i nepoverljivom boranijom.

  6. Bocan,ambasador Rusije je danas jasno odgovorio na sirenje laznih navoda o Putinivoj poseti Srbije. Posetice Srbiju,nema razloga da ne poseti,dve bratske zemlje se postuju.

  7. Sibir je mnogo bezbednije mesto za Putina, između Sibira i Srbije on je izabrao Sibir.

  8. Dobro, pa zašto je onda Ruski ambasador u Srbiji izjavio da se izvinjava zbog ne dolaska svog predsednika?

  9. Nije ovo prekid diplomatskih odnosa, već samo odlaganje posete, do koje će uskoro sigurno doći.

  10. Plasiraju se ne istine, i dezinformacije, o pogoršanju odnosa izmedju dve zemlje, sa sve sa ciljem da se ostvari dnevno politička korist. Sve ukazuje da naša opozicija stoji iza svega toga.

  11. Što su oda persednik države i patrijarh lagali?Ili su manipulisali da ga „navuku“ da dođe u Beograd?

  12. Posle već stotinama puta dokazanih laži Aleksandra Vučića, eto i novije lagarije- Kremlj nikada nije potvrdio Vučićevu priču o poseti Putina Srbiji. To zači da je DANAS pisao istinu a ruski ambasador pokušava da a trapavim i nepotpunim izjavama, izvučće Vučića iz gliba u koji se sam uvalio. Kada će AV
    bar jednom reći nešto istinito?

  13. Opozicija bi volela da se to desi, ali opet ce biti razocarani, otkrivena je istina.

  14. Mnogi drzavnici su otkazali planirane posete, ljudi gde vi zivite, pogledajte kakva je situacija u celom svetu to nema nikakve veze sa politikom.

  15. Zli jezici mogu samo da pričaju i pišu, ali prijateljstvo Srbije i Rusije je neraskidivo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.