Kreni-obori-kreni-obori: Kako je tekla priča oko vračarske liste pokreta Sava Manojlovića?

Ostavite komentar


  1. Odličan tekst.Sve je istina.Savo je 15 dana u politici i odmah počeo da laže i manipuliše.Dilas nema pojma o njegovim listama.
    Ne znam nikoga u Novom Sadu ko će glasati za Savu

  2. Dugogodišnji „staž u politici“ inficira ljude virusom vlasti ali toga većina nije svesna. Zato se, prema dojučerašnjim partnerima, najčešće ponašaju isto kao i vlast prema svojim protivnicima. Protiv toga, za većinu političara, nema leka.

  3. Cela priča oko Save i Đilasa je samo ilustracija potpune šizofrenije koja vlada u ovoj antisrpskoj opoziciji.

  4. Savo Zavetnica je sve uradio kako je receno.
    Misija obavljena.
    Opozicija rasturena…

  5. Ako nemate bas nikakvu drugu temu ne morate i vi da slabite opoziciju analizirajuci
    detaljno i zlonamerno listu Kreni Promeni pored tolikih fantomskih lista. Bravo.

  6. Izborni proces u Srbiji (valjda, po uzoru na Nemacku) je toliko los da je veoma podlozan raznim manipulacijama i uticajima. U Nemackoj je takav process stvorila Amerika da bi mogla da odlucuje ko ce vladati.

  7. Svi koji su potpisivali Savinu listu odlično znaju kakav je haos napravila notarka u subotu kod Kalenića.. tada je već bilo jasno da se radi o nekoj mućki režima, čak i laicima. Štandova fantomskih lista nigde na vidiku, ali se nekim čudom tamo preliše potisi za Savu. A čemu služi ovakav tekst osam dana pred izbore? Savo je imao odlično gostovanje kod Ćosića gde je izneo stvari bitne za građane i izbore. Ni reči o tome na portalima. Naravno da onda verujemo i bez da je Savo to izjavio kako Đilas stoji iza obaranja liste. Prvo onoliki tekstovi šta misle bojkotaši koji su manjina(!!), a onda isključivo negativne konotacije na Biram borbu a sada i Savu. A sve pozitivno o opoziciji koja izlazi na izbore se prećitkuje.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.