Pokret Kreni-promeni izlazi na izbore u Nišu na listi ‘I ja sam Niš’

Ostavite komentar


  1. Pazi da me ne ubedi Djilasova lista u Nisu da su se kandidovali zbog Nislija. Gde se Djilas umesa, znam da bezim od toga.

  2. Nišlije koje žele dobro Beogradu? Pa kome ovde nije jasno da su se slizali za žutima, onda bolje i da ne izlazi na izbore.

  3. Nosilac liste pokreni promeni u Nišu biće Vladimir Stanimirović, sa niškog Fakulteta umetnosti čovek za izbegavanje.

  4. Kao sto rekoh, samo udarajte recke koliko pojava ima tzv Savo Manojlovic po medijima, od kojih su svi odreda pod Vucicevom cipelom i bice belodano ko stoji iza njega. Ne bih vas vise zadrzavao.

  5. Vidio sansu da se uhlebi. Malo tu ima borbe za pravdu i brige za drzavu.

  6. Da i Nis ustane,?, pa Nis ustao i to prvi 95-96, ista se dogodilo, Nis je postao najgori grad, prljave ulice, djubre i smece i prljavstina gde se sve okrenes. Gradom Nisom su vladali sve sami dosljaci u grad koji nisu doziveli i vodili lao svoj dom, gradu treba ljudi rodjeni i stari Nislija da bi grad doziveo i vodio kao svoj dom.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 8

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.