Kreni – Promeni odgovorio Vučiću: Samo primitivac misli da istorija počinje od njega

Ostavite komentar


  1. Mogu samo da kažem da je prve prave i valjane proteste organizovao
    mladi Savo Manojlović , dr Pravnih nauka. I kada krene – promeni.

  2. Kreni – promeni…svaka čast što se u ime svih nas borite za našu budućnost! Veoma hrabro i nesebično…

  3. Kad prodane duše isture parolu „Srbija nije na prodaju!“, a o Srbiji ništa ne znaju. Do Rakovice i Krnjače nikad nisu provirili.

  4. @Kantor bitno je za tebe da sa liste SNS svi iz prethodnog saziva Skupstine ulaze u Parlament sa nekoliko pridodati imena i to polovina AV zemljaka iz BiH.

  5. Постојећи сајам има приступ железницом (иако је станица тренутно ван функције), обалу и одличну позицију за разлику од Сурчинских њива где не постоји ништа. Сајам је и грађевинско архитектонска вредност.

    Пријатан дан редакцији и читаоцима.

  6. У држави безакоња, очекивати да мафија поштује законе! То је, нажалост, илузија. Они могу да ураде шта хоће и да бедном народу то представе као бољитак. Надам се да ће 17.децембра банда бити отерана у затвор.

  7. Volja građana se ispoljava na izborima, nikako ne na nekom maršu. Razumna i kulturna Srbija to razume i to će vam pokazati 17-og na slikovit način.

  8. Radila sam,na žalost na sajmu.Hale neuslovne – zimi smo se smrzavali i donosili grejalice,a leti gušili. O sanitarnim čvorovima ne želim ni da pričam. Sem hale koja je pod zaštitom,pa je treba renovirati i sačuvati,sve ostalo je jadno…

  9. Сајам неће бити срушен само у случају да опозиција победи у Београду, у супротном скоро да је немогуће одбранити Сајам.

  10. Obavezno da se sruši sajam a posle da se pređe na Adu. Kolko tamo lepih i visokih zgrada može da se napravi,i ne mora ništa da se ruši!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.