Kreni-promeni pokreće aplikaciju putem koje će se videti koji su poslanici za a koji protiv ograničenja rijaliti programa

Ostavite komentar


  1. Rijaliti programi postoje i u drugim zemljama, nismo mi njih izmislili.

  2. Gledao sam neke strane „rijaliti“ programe, uglavnom američke da budem konkretniji, i jedan norveški. To su uvek radni ljudi, takmiče se, imaju sportski duh. Imate na History kanalu svašta, porodične biznis restauracije oldtajmera, drvoseče na Aljasci, lovce u močvarama Misisipija, licitacije za napuštena skladišta u Kaliforniji, i meni najdraže, zalagaonicu „Gold and Silver“, gde se snimaju čuvene „Zvezde zalagaonice“. Tu su još i kopači zlata, tragaoci za blagom, svašta nešto. Naravno, nekada se i oni posvađaju, zbog posla, ali to valjda normalno, ipak, znaju se ljudi godinama, a mnogi su u srodstvu. Gledao sam kao mali mnogo tog sadržaja, koji je za mene najbolja vrsta zabavnog programa na svetu. Nažalost, domaće „rijalitije“ kod nas gledaju „obični ljudi“, koji se nisu pronašli u poslu koji rade, a koji je slabo plaćen naravno, a tek naporan i dosadan. A takvi isti, pa i gori su kod Željka u dobrovoljnom kućnom pritvoru, željni „slave“ i nekih nama velikih parica, a Mitroviću sitnih. Zato mi i dalje nije jasno kada ovde neko pominje da smo mi „uvezli“ rijaliti, jer ja takav nisam gledao.

  3. Farme i zadruge su idealni alati za manipulaciju i zabavu nepismenih, dokonih i nesrecnih ljudi, gde im se mozak dodatno zraci iskrivljenim moralnim nacelima-prostitucijom, kriminalom, neobrazovanjem, agresijom..Isprani mozgovi gledalaca i ucesnika koji su i sami beda i sirotinja,spremna da za 100e prikaze ruzno u coveku se usvaja kao normalnost dok vozovi prolaze. Na zalost, svakidasnjica velikog broja gradjana Srbije je zivot ispod svakog ljudskog dostojanstva, koja se svela na apatiju, 2 posla, borbu za prezivljavanje, bez ambicija i buducnosti. Da, ukinuti rijaliti forme svakako, a narodu dati dostojanstven zivot-postenu platu za 8h rada, porodicama vratiti mir, deci obrazovanje i besplatne sportove. Vratiti pravdu u pravosudni sistem i kazniti one kojima ovo stanje odgovara.

  4. Sava cuveni pokretac,zamalo batine na mostu,jel bese plavi ili koji most.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.