Krhka situacija na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Tamo gde je beda, siromastvo, kriminal a vodje su primitivci, tamo su i rusi…

    1. Onda, znaci, tamo gde je izobilje, bogatstvo, postenje a vodje su suptilni intelektualci, tamo je i NATO?!?!

    2. Kakav si ti provokator i slina od coveka, verovatno jedan od proamerickih botova. Citam sta izjavljuje lik i ne verujem, Rusija podriva bezbednost i sigurnost, Rusija ovo, Rusija ono… a amerikanci bi da svi igraju kako oni sviraju, i da uzmu svo blago jedne zemlje a da ih to nisya ili najmanje kosta. I onda ovakav jas kao sto si ti i sl jos klimaju glavom i kazu jos nas trpaj, jos nas šišaj, evo i dupe cemo da okrenemo.

      1. Jadna je zemlja koju botoksirani rus brani a američki klovn hrani.

  2. tačno tako. rusija sad forsira ovo „razgraničenje“ jer ako to prođe onda će moći još 10 konflikata da naprave na balkanu i da trajno destabilizuju naš region a time i EU. A odgovara im i zbog njihovih otimačina u ukrajini i gruziji i drugim njihovim metama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.