KRIK: BIA i Lazanski sprovodili propagandu u Makedoniji

Ostavite komentar


  1. Otkad to Laza podržava Ruse? Ne bi Laza tako mu čestite stranke na vlasti.

  2. Bolje je za Lazanskog da se drži penkala i papira….. i maketa vojnog oružja. Ovo nije za njega. Prebrzo su ga provalili.

  3. Где баш нађосте госн. Лажанског да оптужите за такве часне радње!

  4. I Lazanski i tzv BIA su u sluzbi kod Vucica. dakle hajde da pogodimo, ako suoni odista, kako vest kazuje, imali prste u Makedoniji, cija je ruka ?!

  5. Miroslav Lazanski je nazalost za ljude koji ne poznaju vojnu struku, samo " misaona imenica "…

  6. Sada će Gašić sve ovo prekriti s pločicama. I neko će reći nije Gašić sposoban za bezbjednost. On, Toma – Diploma uspjeli su u odrasloj dobi završiti zajedno i školu i crkvu. Postali su i sveci i "vrhunski naučnici", a sveci primjetili ste nije pod navodnicima. Valjda gdje se u nauku može sumnjati, a u crkvu uđeš i vidiš slike – STRAŠNO.

  7. Ovo je zaista grozno, ali očekivano. Ne znam samo zašto se Lazanski toliko raduje. "Politiku" više niko ne čita, a RTD gleda onaj ko nema internet, ili je nepismen.

  8. Što Lazanski nije otišao u Bujanovac da medijski proprati grandioznu proslavu godišnjice smrti šiptarskog teroriste? Što nije o tome pripremio prilog za dnevnik servisa zvanog ““vaše/naše pravo da znamo sve ono što nam se naredi da znamo““? Što dr ““saliva““ ne prošeta do tog juga države, jel““ možda previše južno za njega? Kad je njihov šef poslednji put bio u Preševu? Kad je pozvao predsednike tih opština na razgovor pa da ih podseti da žive u Srbiji? Ili možda on zna da ne žive u Srbiji a mi ne smemo da znamo? Smeju li sns-ovci da potovare autobuse podrške na izlet do Trnovca?

  9. Lažanski saopšti da putin vodi sa 3:0!-Protiv koga!?-Protiv – Pussy Riot!!!

  10. Nagrada za najpametnijeg ove godine zasluzeno ide M. Lazanskom, jer je pomislio da je moguce biti i poznat i tajni agent. Kakav genije.

  11. A ko je pa taj Krik , koliko su oni kompetentni i relevantan izvor , ovo mi zvuči kao pucanj u prazno ,malo da se ogrebu za publicitet ,a ako se Lazanjski upeca !?

  12. Pa šta bi na kraju ove špijunske priče jel neko uhapšen ili proteran iz BJRM…ili i ovi kao i Lazanski pišu naručene tekstove

  13. Lazanski svoj:m tekstovima u politici "obara rekorde čitanosti", kako sam kaze! 😀
    A šta drugo očekivati od njega?
    Usta moja, hvalite me, gazde moje, platite me!

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 8

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.