KRIK: Radoičić bio optužen za kidnapovanje

Ostavite komentar


  1. Sve navedeno skoro da ništa ne govori o ovom razbojniku. Govori ustvari o njegovom zaštitniku kome je koristan za prljave rabote i podupiranje tiranske vlasti a koji ga uopšte ne poznaje. Ovde će svanuti kad na robiji sa bukagijama istrunu zaštitnici a ne radoičići.

      1. U principu se slazem ali to je trebalo uraditi 5. oktobra, bojim se da su sada dosijei promenjeni i u dobroj meri falsifikovani tako da ce se istina tesko utvrditi.Ali svejedno ih treba otvorit bolje i sada nego nikada.Jedino pitanje je ko ce imati hrabrosti da to uradi.

  2. Hitno otvaranje svih dosija DBA OZNE i drugih sluzbi i hitna lustraicja istih. Odnosno svima otkaz do poslednjeg i naravno zabrana rada u Drzavnoj sluzbi!

  3. Ја у ово не верујем. Ето, и њему је „неко“ фалсификовао личну карту а да он то није ни знао. А колико је бизнисмен није имао времена да види да су му променили име. Посао, шта ћеш. И по продуховљеном лицу се види да Миланче нема везе са криминалом. На хлеб да га мажеш, мелем на рану. Давао човеку бруфен. Хуманиста. Одмах му дати лекарски мантил.

  4. Nije moje da se mešam ali…
    Sudeći po izrazu lica, rekao bih da tip razmišlja nešto u stilu:
    „Čoveče, da li je moguće da ja sedim ovde? Ja? Od svih ljudi, baš ja? Ne mogu da verujem. Pa šta ja ovde treba da radim? Gospode bože!“
    Možda se varam, ali ne bih rekao.
    Nagledao sam se ja ovakvih izraza lica naših „uglednih“ građana koji su, ni krivi ni dužni, zalutali na poslaničke, ministarske, savetničke i sl. dužnosti.

  5. Odlicno to je jedan dokaz da ucestvuje u kriminalnim radnjama, ali postoje I druge osnovane sumnje da je pocinio nezakonita dela. Kosovska policija ga juri za ubistvo Ivanovica, ustvari amerikanci su razotkrili razotkrivaju dogadjaje oko ubistva Ivanovica, sto znaci da su im sumnje opravdane. Zap mi je sto moram osnovano da sumnjam da mafija upravlja srbima na Kosovu, a za ovde ca se I to cuti uskoro ko vlada u Srbiji.

  6. Samo neka Vule brani mafijaše i zlotvore, ruka ruku mije. Ali EU i Amerika znaju kakve veze ima ova Vlast sa mafijom i sigurno kuju paket sankcija za nas, i biće tek onda, ne Zlatno, već Pakleno doba za sve koje padnu pod šaku besne mase. Neće ostati kamen na kamenu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.