Kristofer Hil: Srbija više nije sama

Ostavite komentar


  1. Kome su Ameri prijatelji taj mora da sluša, ili ga mrak pojede. Ovaj svet bi bio mnogo bolji bez Vas.

  2. Bla.bla
    Vucic je placao bivseg ambasadora Montgomerija jer je on to I sam prijavio americkoj poreskoj…a Hill?

  3. Vratite sve na staro, platite svu štetu koju ste nam naneli , platite rodbini sve njihove najbliže a poginule o šteti sa zagadjenjem ona ne može ni da se naplati, pa posle toga i da popičamo ali samo malo .
    Niko normalan sa vama ne bi saradjivao .
    Ajjte mi vama sve ovo da uradimo što ste vi nama pa da dodjemo još da vam solimo pamet . Da li bi to moglo !
    Vi nama i dalje ne želite dobro , da želite ne bi nam prodavali vaš skupi gas , samo gledate sebe i use nase i podase vašu politiku , dosta nam je toga . Idite iz Evrope , samo donosite nesreću .

  4. Zele nam dobro time sto ce nam zatrovati drzavu a stotine hiljada ljudi medju njima i desetine hiljada Srpske dece poslati u smrt i u tome necemo biti sami, kako cinicno kaze.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.