Krivična prijava DJB protiv zaposlenih kod Zaštitnika građana Srbije zbog nepružanja pomoći

Ostavite komentar


  1. Napokon neko jasno i glasno kaze i nesto uradi konkretno. A to sta zastitnik gradjana misli i javno izgovara je u normalnim drzavama razlog za njegovu smenu. U normalnim ali ne i ovde jer ovde je on umislio svasta da je pa se tako i ponasa.

  2. U Srbiji ne postoji zastirnik gradjana, postoji samo zastitnik lika i dela Aleksandra Vucica.

      1. Priča se da i NJ i druge/i spremaju krivičnu prijavu protiv više lica za krivično delo diskriminacije, tužbu za mobing, ne ovlašćeno snimanje zaposlenih, ne zakonito sproveden postupak konkursa, samostalni savetnici koji bez rešenja obavljaju poslove za koje ne ispunjavaju ni jedan zakonom propisani uslov. Biće vesela jesen.

        1. Ovo se ne prica, ovo je istina. Sasa Radulovic je u pravu i ova dvojica ce svakako odgovarati. A vi dame i gospodo sto pretite tuzbama, zelim da vam porucim da previse dajete sebi na znacaju. Niko vam ne osporava da pretite, ali je vrlo licemerno, imajuci u vidu da ste se do juce ulizivale onom kome sada pretite, da ste mobingovale zaposlene, a i da su vam dometi prilicno ograniceni. Sada pricate o neovlascenom snimanju, pa Danas je o tome pisao jos pre godinu dana, kada ste se vi ulizivale Pasalicu i uzivale u plati od 170 000 dinara. Tada vam to nije smetalo. Danas se vise izborio za prava zaposlenih u Srbiji, kao i zaposlenih u Zastitniku nego vi. Vi ste pocele da pricate i pretite, tek kada vas je smenio sa mesta na kojima niste zasluzile da budete ni sat, a kamoli godinama. I jos nesto, samo jedna osoba u vasoj instituciji ima ozbiljnu moc i od raspolozenja te osobe zavisi sve. A vi pucate iz prazne puske. Nebitne ste i sto pre to prihvatite, bolje po vas. Redakciji Danasa sve najlepse i hvala vam na objektivnom izvestavanju.

          1. Bravo Katarina,
            Unapred je je ti stiže, samo ponekad Zaštitnik zna da svojim igračkama počupa ruke i noge kad se zasiti. I odakle Vi znate šta je ko je ko radio kad medju zaposlenima nema Katarine

          2. Draga Katarina, bravo!
            Draga Dragana, ako su vam akti na granici pismenosti kao i komentar, strasno je. Kada ne znate da pisete, bolje nemojte. Pored morala, eticnosti i empatije Vasih kolega koje smo svi imali prilike da vidimo, tesko nama sa vama. Inace za situaciju u Vasoj instituciji zna pola Srbije, svi mediji i organi koje kontrolisete. A i neki od nas imamo prijatelje koji rade sa Vama. Danasu sve najbolje, primer casnog novinarstva.

      2. Zastitnik gradjana postoji? Jel to neka sala? Pa posle one sramote, kako su prosli pored mog druga, da smo normalni, a nismo to bi bila raspustena ustanova. Pogledajte u Rumuniji, kako oni reaguju, a mi?
        Samo vi momci setajte i dalje, da ste zivi i zdravi, da odsluzite svoje i da se nikada vise ne zaposlite u bilo cemu drzavnom. Mnogi vam to obecavaju.
        A Danas je zakon. Sasa Radulovic ima odlican pravni tim, odlican.

  3. Bravo, Sasa! Bruko, neljudi, onako kako ste pored coveka prosli je neljudski, nehumano, sramotno. Sta ih briga na drzavnim jaslama, e da ste kod privatnika kao ja, ne bi radili ni dan posle skandala. Leteli bi, a u normalnim drzavama i krivicno odgovarali. A ovaj vas sef bolje da cuti, jer sta god da kaze svima nama koji smo bili na protestu kao da lupi samar. SRAM VAS BILO!

  4. Koliko volim ovaj Danas, osecam se kao covek makar ujutru i uvece kada citam, ujutru stampano, a uvece na netu. Ova saga oko zastitnika bi mogla da se zavrsi. Ona dvojica moraju krivicno odgovarati, ali mislim i da su oni u tom organu svi prolupali. Jedna ovde pise, da su zaposleni igracke i da im sef cupa ruke i noge. Njih treba sve poslati na psiholosko testiranje. E, turobna je ova zemlja kada polupismeni sluzbenici sa tankim zivcima i ovi drugi sto hladnokrvno prolaze pored povredjenog coveka rade u organu koji nas stiti. Danas je stvarno list za nas sto zelimo nesto da saznamo, ali ovi su ispricana prica. Pukli skroz. Pozdrav najbolji novinari!

  5. Krivicne prijave, krivicne prijave, krivicne prijave…. milion krivicne prijave i evo jos po koja krivicna prijava… pa smarate ljudi ali jako.
    I oni sto „podnose“ krivicne prijave i sve medije sto prave hit naslove „KRIVICNA LRIJAVA PROTIV…“ bzvz.
    I?
    Jel iko ikada bio procesuiran?
    Nije. Pa draga medija i svi vi sto „podnosite“ krivicne prijave prebacite se malo na drugi kolosek.
    Pocnite da kopate zbog cega nije nista procesuirano od silnih „KRIVICNIH PRIJAVA“ ?!
    Pustite hit tweet naslove, citaoci ulazite u te tekstove i onda ujedate sve zivo….
    Bzvz je ovo sve skroz..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.