Krivična prijava potiv gradonačelnika Zrenjanina

Ostavite komentar


  1. I sve to sto je gradonacelnik Zrenjanina za promenu imena grada u Petrovgrad a ne da nosi ime po ratnom zlocincu Koji je zajedno sa Mustafom Golubicem digao u vazduh Smederevsku Tvrdjavu kada je poginulo dve hilade Srba a tri hiljade ranjeno.
    Jos najmanje dve hiljade Srba bi bilo streljano zbog poginulih i ranjenih 20-tak nemackih vojnika da nije djeneral Nedic tesko skrhan od zala za sinom jedincem, unucetom i snahom koje zatrpalo kamenje u vozu koji je u tom trenutku prolazio pored tvrdjave, da prihvati vodjenje Kvisligske vlade i tako zastiti nevin narod.

    1. A TI SI MIODRAZE UPALIO FITILJ MUSTAFI.More aj ne trabunjaj ovo je izivljavanje koje traje godinama i nema veze sa imenom grada.

    2. Botino ,kakve to ima veze sa namestenim tenderima ,pljackom i zatrovanom vodom…ne radi vam taj radikalski spin i zamena teza bas uvek…

    3. Kada su Aleksandar Obrenović i njegova žena Draga zverski likvidirani po nalogu i u organizaciji Petra I Karađorđevića, oficiri su, inspirisani Petrovim uputstvima, odsekli genitalije sa mrtvih tela, natalki ih na sablje i uz urlikanje i vrištanje ih nosili na vrhovima sablji kroz grad, slaveći. Žarko Zrenjanin je dao život za svoju zemlju. Ti si Miodraže obično govedo.

      1. Milka, dala si najbolji komentar i odlično si okvalifikovala ovog smrdljivog snsradikalskog bota

    4. Jel tebi jasno covece da u Evropi nepostoji nijedan grad ili selo koje tako dugo nema pijacu vodu!Razmisli malo pre nego sto pises gluposti!

  2. Da budemo iskreni žao mi je Čedomira,jadna uboga budala autolimar III stepen kojeg je natakao Goran budući robijas ili pokojnik Knežević.Običan pijun koji by the way kao čovek i nije loš.Ok Čeda svakako ide u AMSS,da li mislite kada Vam dođe cigojner Farkaš za gradonačelnika da će biti ič bolje?

    1. Gubite na kvalitetu kada kao pogrdni prodev uzimate jednu ceo narod tj. Rome. Sve ostalo se slažem sa vama. Btw, po čaršiji se priča i da je nesposobni Radišić u igri za fotelju gradonačelnika.

    2. zar vama neko ko tako izgleda moze da bude gradonacelnik? to je obični halapljivi i neobrazovani sns ovac

  3. Jos da tuzilastvo odradi svoj deo posla casno i posteno i bez uplitanja AV, bilo bi super.

  4. Opšta pljačka koju sprovode naprednjaci u svim gradovima u Srbiji je uzela tolikog maha i toliko je bezobzirna i otvorena da se više ni ne trude da to bude upakovano u zakonske okvire. Svaka čast ovim hrabrim ljudima iz Građanskog preokreta koji su pokazali ostalima u drugim gradovima kako treba postupati prema stranačkoj mafiji u vlasti.
    Samo krivične prijave, pa nek odbaci Tužilac. Odbacivanje će morati neko da potpiše, imemom i prezimenom, a to je važno zbog nekih budućih procesa zbog nepostupanja i prikrivanja tj.saučešništva!

  5. Veliki Beckerek , pardon Zrenjanin , ima jako “ lep i komforan zatvor ( iz vremena Austro Ugarske ) blizu centra pa neka gosp grado nacelnik iz sns sekte provede par meseci , pre dobijanja presude da nije “ odgovoran niti kriv “ za bilo sta , sto je naravno “ istina i naprednjacka pravda „

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.