Krivokapić pozvao Vučića u posetu Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Neka gospodin Krovokapic najpre potkrepi dokazima lazi o Vucicu pa onda zove u posetu.

  2. O čemu se ovde radi, ako jednog diktatora skineš jer je diktator, kako možeš pozivati drugog za sofru…?

  3. Krivokapiću, ne pravi brata od Vučića, on nije Srbija.
    Crnogorci i Srbi jesu braća, a Vučić je izrod i od jednih i od drugih.

  4. Nije jasno (jos uvek), u kom svojstvu Krivokapic poziva Vucica u posetu Crnoj Gori ?

  5. Krivokapić da se dogovori prvo sam sa sobom pa ili iznese dokaze o Vučiću koje je izrekao kod onog osvedočenog mrzitelja Srba ili se javno izvini. A to da posle svega izrečenog Vučić njemu ide na noge bilo bi baš pervezno.

  6. STA CE VAM U CRNOJ GORI VUCIC, GOSPODINE KRIVOKAPICU? ON NE MOZE NI U SVOJOJ SRBIJI DA SREDI STANJE, A STA LI BI JADNIK KOD VAS URADIO, REKAO, PREDUZEO? LOS VAM JE POCETAK. NEGO, ZOVITE VI ODMAH CELNIKE EU, AKO MISLITE DOBRO SVOM NARODU. …. SEM AKO NECETE U AFRICKE INTEGRACIJE, KAO MALO PRE SPOMENUTI GOSPODIN.

  7. Čitam ovde mudre savete u vidu komentara Krivokapiću. A možda Krivokapić hoće od Vučića znaje da i on okupira i opljačka Crnu Goru. Pustite neka radi što je zamislio, kad već odavno spominje ovu našu Spodobu.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.