Krivokapić: U Srbiji nisam bio jer me niko nije zvao, sa zadovoljstvom ću doći

Ostavite komentar


  1. Поштовани Господине Професоре, није никакво чудо да нисте код ове власти омиљени и зато је тешко да ћете добити позив из Србије на жалост већинског народа који вас поштује.

    1. Ti si pravio anketu pa znaš da ga većina u Srbiji podržava. Misliš jer je povukao priznanje Kosova i Metohije, opozvao odluku o proterivanju našeg ambasadora, možda jer je predstavnike srpskog naroda koji ga je doveo na vlast z……

  2. Šta napadate čoveka više da li je bio ili nije bio u Srbiji. Srbija želi da CG ima svoj život i da poštuje svoje gradjane a ne da krči svoj put ka Evropi gazeći po Srbiji jer i mi smo neki narod ovde i naša deca žele da budu deo Evrope. Kada počnete da pljujete po Srbiji samo se setite da i tamo žive porodice kao što je i vaša i sve će da bude OK. Druga stvar, sada ste naučili da pljuvanje po Srbiji nije preduslov ni za ulazak u EU ni za vakcine ni za ništa. Najbolji primer za to vam je Milo Djukanović. Treće ako gineš za nešto barem gini za ono što jesi a ne prodati, jezik, veru, kuću, naciju i ostati go na vetrometini. Četvrto u EU možete da udjete samo u saradnji sa Srbijom da je drukčije već bi ušli. Bez pomirenja i saradnje nema EU. To vas je Milo lago kada vam je reko da ne treba. On je zarad svojih ličnih interesa CG napravio goru od BiH. Zahvaljujući njemu vaša se zemlja podelila na nacije i pod nacije u kojoj svaka svaku želi da istrebi. Svako ko je živeo u zgradi zna da je komšija zakon, kada treba kafa tu je komšija, kada treba šoljica ulja opet je tu komšija, kašika šećera – komšija, da pričuva kuću i zalije cveće dok si ti na putu – opet komšija, a ovde je i nešto veće od komšije – brat!

  3. Jel to dolazis jado da nam osiguranje prodas,il da uz pomoc Eu uvedes standarde i sertifikate

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.