Krivokapićevo odavanja pošte Đinđiću oprečno se tumači

Pitali smo sagovornike iz Srbije i Crne Gore o gestu crnogorskog premijera

Ostavite komentar


  1. A možda svega ovog ne bi bilo, da Milo nije bojkotovao savezne izbore 2000. Ne bi Žižić bio premijer, i kočio razvoj Srbije i SRJ.
    A slažem se sa svima koji su povezali sa Amfilohijem.

  2. Pročitam ove komentare novinara, podsetim se da svi oni nekoga simpatišu ili obrnuto; svi su samim tim u službi neke ideje. Apsolitno podeljeni kao i narod na gore i dole, belo i crno, levo i desno i shvatim da nama apsolutno nema spasa. Možda je neka nebeska pravda da se raselimo po svetu, asimilujemo, nestanemo. Da na ovu zemlju dođe i korene pusti neko ko će i nju i ljude oko sebe voleti i poštovati. Koliko je bilo časno biti srbin i koliko je postalo sram i blam.

  3. Čitam izjave ovih novinara koji bi valjda trebalo da razlikuju lični čin i čin državnika. Što se kaže :“Služba je služba, a družba je družba“, bojiti ovo ličnim afinitetima premijera susedne države i još dati sebi pravo da vredjate istog čini vas nedostojnim da.se bavite poslom koji obavljate. Da je on došao privatno, pa onda otišao da ostavi venac pa i da nešto pljicnete, ovako je primitivno pa čak i zlurado. Kako možemo pričati o nekim dobrosusedskim odnosima kada ospete drvlje i kamenje po zvanicniku susedne zemlje. Toliko o emancipaciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.