Krkobabić: PUPS će podržati predsedničkog kandidata SNS

Ostavite komentar


  1. Ukoliko sagledamo trenutnu političku situaciju u Srbiji, dolazimo do zaključka da opozicija zaista nema šta da ponudi. Sa kime god da razgovaram, svi su svesni da samo politička homogenost i ujedinjenost može doneti prosperitet i bolju budućnost Srbiji. Niko ne želi Ukrajinski scenario, ili onaj iz Libije, Iraka, Sirije, jer znaju da prevrati i smena vlasti nikome nisu doneli ništa dobro.

  2. "Krkobabić: PUPS će podržati predsedničkog kandidata SNS"

    E, pa neće.
    Ti podržavaj koga hoćeš, ali iako sam stari penzioner, ne znači da sam ishlapeo, pa da mi ti soliš pamet kako nam dobro ide i za koga ću da glasam.
    "Sramota me kako nam dobro ide" je vaša rečenica i jeste tačna jer vama ide dobro, ali svima nama je sramota "koliko nam loše ide".
    A koliko si ti uradio na štetu penzionera, može se izračunati u dinar.

  3. Koga predstavlja ovaj lik? Penzioneri nemaju masineriju,nemaju moc,ali im je ostao glas.Da glasaju za one koji su im zavukli ruku u dzep,nece sigurno.

  4. Naravno,da mu članstvo ne ostane bez penzija ,ako bi ,ne daj Bože,na vlast došli opozicioni termiti !!?

  5. Njegovo vreme mi je nekako proslo, ja predpostavljam da mu je SNS poslednja slamka za koju se hvata.

  6. Definitivni covek koji je najvise profitirao na politickoj sceni.Zna da se prilepi uz pobednike.

  7. Krkobabicev PUPS treba preimenovati u PRIVATNO UDRUZENJE PENZIONERA ( PUPS ), posto mu je tata ostavio u nasledstvo Partiju penzionera, neka se brate i privatizuje bez privatizacije. Koga Krkobabic predstavlja i sa cijim mandatom radi to sto radi, neka bude pitanje za ostale penzionere u Srbiji, pogotovo za one koji jedva prezivljavaju a i smrzavali su se na -15 . NJemu je lepo a i njegovoj uzoj i siroj familiji, lepo se "ususkao" kod Vucica pa samo lambovise i zamajava ostatak pripadnika penzionerskog udruzenja u Srbiji. Skini se vec jednom sa grbace ovog naroda, da li i ti hoces da te sahrane o trosku budzeta Srbije kao i tvoga tatu. Sramota !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.