Krlić: Nisam prejudicirao da će Zekić biti „zamenjena“

Reagovanje predsednika Odbora za kulturu i informisanje

Ostavite komentar


  1. Pošto se Krlić samoprozvao, a imajući u vidu činjenicu da predsedava tako važnim odborom republičke skupštine (odlučuje o kandidatima za Poverenika, Zaštitnika građana, Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, članovima REMa itd), a pošto radim u srednjoj školi iz koje je dotični svojevremeno isključen, evo postavljam uzbunjivačko pitanje da li je ova osoba uopšte završila srednju školi, a ako jeste _ koju i kada? Šta ga uopšte kvalifikuje za ovako značajnu ulogu?

  2. Hm……osecam u doticnom gospodinu talenat za “ preletaca – uzbunjivaca “ Interesantno osecanje …verujem da je sebi “ zastitio “ ledja sklonivsi interesantne dokumente … ko je naj talentovaniji u opoziciji za interesantne osobe da gospodina pozove na casicu interesantnog razgovora …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.