Kuburović: Nadležni da preispitaju da li ima elemenata krivičnih dela u uvredama

Ostavite komentar


  1. Najveća uvreda su likovi poput dotične i šefa joj, kao i ostalih krimosa što su tu gde su, umesto da „krase“ sliku iza rešetaka.

  2. Možda bi trebalo da se žene u našoj politici proglase za božanstva i da svako vređanje božanstva povlači za sobom doživotnu robiju? Prihvatljivo je u doba rodne ravnopravnosti da se muškarci u politici nazivaju magarcima, idiotima, konjima i to uopšte nije problematično. Normalno je i da direktorka Studija B kaže da će da lupa šamare Sergeju Trifunoviću i to svi odobravaju, a ako bi Sergej to rekao njoj svakako bi trebalo da dobije doživotnu robiju jer je uvredio božanstvo! Imali smo mi u politici dosta Srba po zanimanju, sada imamo i političarke, žene po zanimanju.

  3. Sergej Trifunović,

    Imenica kurva jeste ženskog roda, ali označava moralnu kategoriju a ne pripadnike polova.
    Patmenome dosta.

    Možete ministarka da se posvetite malo prostituisanju u politici i tzv. novinarstvu,
    eno vam sinoć Vesića preletača.
    Valjda nije žena.

  4. Ministarko, pravi pitanje ovih dana je odakle Vučićevom kumu dve vile
    Manite se Blerove kontrole štete, nismo toliko naivni

  5. Uvreda i kleveta se gone po privatnoj tužbi, ova nema pojma o pravu, mora da je imala visok prosek na fakultetu.

  6. Slažem se. Znači prvo Đuka ide kod sudije, pa Stefanović, pa Martinović, pa onaj buzdovan iz Subotice i napasnik iz Brusa. Ima da bude red ispred sudnica ako se ovo ostvari.

  7. Sasvim u redu g ministar. Poštujem Vasu nameru i ocenu da zaista je krajnje vrme da se nadlezni pozabave ne samo prostaklukom koji slušamo,vec i namerom koju iznose ,,slatkorečivi,,.

  8. A društvene okolnosti su takve da samo sns prostaci smeju da vređaju. Kakva ministarka, takva i pravda.

  9. Upravu je ministar-ka , nadam se da će epilog dobiti i uvrede i pretnje prema gl.uredniku portala slobodna subotica.rs Branku Žujoviću koji je isto i prijavio i policiji…

  10. Gradjani mogu da apeluju, ministarka pravde bi trebalo da postupa u skladu sa ustavom i zakonima, a to znaci da uradi nesto konkretno.

  11. I da ispitaju da li ima elemenata krivicnog ( ili bolje: krivicnih ) dela u krsenju Ustava Republike Srbije od strane Predsednika Republike Srbije.

  12. Napad na novinarku je nesumnjivo krivicno delo.Za nazivanje zene kurvom, uvek je mogla da se trazi odsteta na sudu! Za ovu uvredu postoje javni materijlni dokazi.

    1. Jel, a Jeremićeva žena vođa narko klana, a SZS stranka za silovanje i nasilje, a Jeremić međunarodni lopov, Đilas ukrao 500 miliona evra…sve ovo nisu elementi krivičnih dela?

  13. Ko si ti i kako si dosla na mesto ministra? Zasto nisi pozvala organe da utvrde okolnosti pada helikoptera? Zasto nisi pozvala iste te organe da utvrde ko stoji iza rusenja Savamale? Gde su ti organi da otkriju ko su ubice Olivera Ivanovica?
    Sram te bilo

  14. a kad ces da ispitas zakon o tv taksi sto mora da placa i onaj sto nema televizor i onaj sto ima nul;a potrosnju na brojilo dali ima krivicnih dela

  15. Ovo je najbitnije pitanje trenutno u Srbiji? A sto predsednik i njegova ekipa krse zakone svaki dan – to te ne zanima?

  16. Da se ispita i da li je bilo elemenata krivičnog dela u radikalskim uvredama Aleksandri Jerkov u Skupštini, da li je bilo elemenata u uvredama bratislava keramičara gašića novinarki, da se ispita da li ima elemenata krivičnog dela u vučićevim svakodnevnim uvredljivim kvalifikacijama svakog i svih, bez obzira da li su lideri opozicije ili kao građani, normalni, obični ljudi ukazuju na njegov svakodnevni kriminal, laži, mahinacije i manipulacije, nesposobnost, pogubnost politike koju vodi…Ova jadna „ministarka“ mora da upozori državne organe da se bavi svojim poslom u skladu sa Ustavom i zakonima, da poštuju Ustav i zakone, da deluju profesionalno, savesno i nespristrasno, u skladu sa Ustvom i zakonima, a ne da budu ono što su već 6 godina: bedni, nestručni servisi vučića aleksandra i njegove organizovanre grupe koja sebe, eufemistički, naziva partijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.