Kuburović: Verujem da će biti konkretnih rezultata u istrazi ubistva Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Uraditi ne smes i ne mozes ista, a u koga i sta verujes bolje da ne pominjem. Nije sjajno figurirati likovima koji cine kartel od drzave a tebe postavili da statiras u ulozi pravednika, zato si izgubila izraz radosti na svom inace lepom licu.

  2. Inače smo se dokazali u rešavanju zločina u svom dvorištu, pa bismo i u Kosovskoj Mitrovici da pravimo cirkus od istrage i dodatno ponižavamo žrtve zločina! Osećaj stida što nas predstavljaju ovakve osobe jači je iz dana u dan i nadam se da će svojom glupošću i nesposobnošću najzad probuditi i omasoviti iskru bunta u većini misleće populacije! Mi ove budale ne želimo na vlasti!

  3. Ludo. Ovo je kao kad odeš kod vulkanizera, a on kaže: nadam se da ću moći da vam zamenim gumu. Pa skloni se ako nisi siguran da umes i znas, aman.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.