Kuda NATO vodi Srbiju i Kosovo?

Ostavite komentar


  1. bez rusa svaki razgovor je poguban po srbe jer onaj koji te je bomnardovao ne zeli ti nusta dobro jednom recju tragedija srba.

  2. Suzana Grubješić, uhlebila se i jede beli hleb za ništa.
    Na čijoj grbači je ona?

  3. Nema rešenja u razgovorima između Vučića i Kurtija. Evropa treba da nađe rešenje i sprovede ga u potpunosti. USA i Rusi nemaju potrebe da se mešaju jer gledaju samo svoje interese.

  4. Ulazak u EU i NATO je pitanje opstanka za Srbe kao narod. Sa konstantnim smanjivanjem broja stanovnika iz decenije u deceniju i bez ikakve dugoročne strategije i stabilnosti, pitanje je da li će Srbija kao drzava biti održiva za 100 godina.

  5. Jos nije kasno pristupiti NATO-u , oni su jedini koji bi interese Srbije branili. Mi kao zemlja i po velicini i po strategiji smo puno vazniji od Kosova. Ali tu vrstu strategije nisu nasi politicari prepoznali. Ispunili li bi ameri nase zahtevr i te kako. Kosovo im sluzi da bi Srbiju ucenjivali a ne zato sto im je kosovo i kosovari vazni.

  6. Pričaš napamet, bezveze i nemaš veze sa temom. Bombardovanje Srbije najglasnije se slavilo u Rusiji, jer su ga „teškom mukom“ sami izazvali preko svojih marioneta koje su političkim ubistvima i zastrašivanjem postavili na čelo ove nesrećne države.

  7. NATO koji je okupirao 17% srpske teritorije zeli da Kosovo* i Srbiju uvede u svoje clanstvo. To i toliko.

  8. EU/NATO za Kosovo to je odavno reseno. Srbija pod cizmu novog Staljina iz Moskve, novi berlinski zid sa bodljikavom zicom oko Srbije. To nama zele nasi na vlasti i nasa pomahnitala crkva

  9. Tragedija srba je ta da je javno brane nesposobni kao Vucic koji vec ima iskustva sa „branjenjem“ Krajine i Gline zajedno sa velikim patriotom Vulinom, za koga svi znaju kolko je dugo sluzio svojoj zemljo i na koji nacin. Sa ovakvim naopakim neznalicama dobro je da je ista srba ostalo na Kosovu. E da, zahvaljujuci istim tim velikim „patriotama“ i njihovim mudrim savetima srbi na Kosovu nemaju svoje predstavnike i to u opstinama gde imaju vecinu. Sva sreca sto imaju botove da ih hrabre i podrzavaju.

  10. „Kuda NATO vodi Srbiju i Kosovo?“
    Значи да су од Метохије дигли руке и признали да припада Србима, пошто и само њено име говори да је то манастирски посед СПЦ.

  11. Pitanje u naslovu bih drugačije postavila: kuda to nas vodi predsednik naše države? Kakav Nato? Organizacija koja nas je sramno bombardovala, pa sad još i nekuda da nas vodi!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.