Kukavice nisu smele ni da se predstave: Reagovanje SNS-a na skup opozicionih stranaka održan večeras u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Kolika je cena ovih jadnika stvorenih od SNS-a?Za njih je SNS skupljao glasove da bi sada imao nad kim da se prazni i sebi podize rejting.Skola iz Milosevicevog vremena isti ucesnici sa zamenjenim ulogama.Da li cemo se ikada dozvati pameti?

  2. Izgleda da Vas je neko dobro nabrusio iz centrale, što su Vas ovi namagarčili! Zna se da svuda u Srbiji postoji diktat da se ni slučajno ni jednoj opzicionoj stranci ne dozvoli ni milimetar prostora, ni sekund na medijima. Ala ste se uplašili. Mnogo ste nešto zgrešili….i Bogu i narodu!

  3. Ne znam šta sad glume ovi iz SNS?
    Pa, plan je bio da se ovi „troprocentni“ i SNS radikali podržavaju, na kraju i ujedine u borbi protiv narastajućih demokratskih snaga!

  4. Pa da su vam se prestavili ko su i sta su i sta hoce ne biste im dozvolili da koriste salu, ovako su uspeli da urade sto su planirali a vi mozete samo da pricate i patite sto ste prevareni, ako ste prevareni, mozda i niste? Ziveli

  5. Političari me ne interesuju odavno ni ovi na vlasti ni ovi u opoziciji ni jedan ali ću glasati za onu opciju koja neće potpisati predaju kosova i ulazak kosova u UN ni pod koju cenu ni pod cenu gubitka posla ni pod cenu rata ni pod cenu uništenja države jer mi Srbi više cenimo carstvo nebesko i pravdu pod cenu gubitka ovozemaljskog života jer verujemo u GOSPODA našeg ISUSA HRISTA kao i naši hrabri preci pre nas.

  6. U Kragujevcu je stvorena moderna država da u pravu ste, ali smo tada skinuli Osmanlija i sada ćemo vas Sns izdajnike. Iz Kragujevca sve kreće uvek zato se i plašite Sns Batinaši.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.