Kurti: Grenel oteo dijalog, traži sporazum o razmeni teritorija

Ostavite komentar


  1. „Portugalija i Slovačka, nisu priznale Kosovo…“ pa valjda treba da piše Španija i Slovačka. Borel je Katalonac. Ili to nemački igrač Kurti ne zna ni elementarnu geografiju?

    1. Nije greska Kurti-ja nego mozda novinari su gresili kada su pisali , jer Kurti je Enciklopedija Google za tebe i to tokom spavanje …

      1. Da da, hodajuća enciklopedija koja je uspela da ostane na vlasti svega par meseci, da od sebe napravi klovna pred pola političke elite sveta, da se posvađa sa svim političarima na Kosovu i u Albaniji uključujući i sa svojim koalicionim partnerom, da se zameri najznačajnijem albanskom savezniku SAD i još pride njihovom specijalnom predstavniku lično… ma genije pravi!!
        Ja sam se iskreno bojao da će posle one sirovine od Haradinaja se Albanci opet vratiti na stari lukavi kurs uglađenih žrtava i poslušnika svojih mentora, kad ono ovaj ispade još veći antitalenat od svog prethodnika! Zapravo imamo neverovatnu sreću. Prava šteta što je pao sa vlasti, nadam se da če ipak nekako pobediti opet na izborima da nastavi sa započetim kursom. Kao da je od Slobe učio zanat…

      2. Kurti?
        Here today, gone tomorrow.
        You blaming, everyone but yourself for your own mistakes. You ain’t a politician,. Learn to respect people.

      3. @U.S of Albania

        Pre ce biti da je Kurti albanska verzija Mister Bina na kojeg se pale ovakvi sa jeftinijim kartama.

  2. Ko pravi razmenu i sa cim ja ne znam detalje,Vucic i Taci mogu da se menjaju sa autima,kucama,stanovima,tj sa njihovom dedovino.Kosovo i Metohiju nece deliti,a ni cepati,a ni jug Srbije…ceo Kosmet je nas.

    1. Ne razumem sta je to ,,Kosmet,,, mozda mislis na crkvene Metohe tj imovinu! To ostaje na Kosovo kao imovina Crkava, to je tacno.

      1. @dr

        Ne razume se ni sta je to „republjik kosova“, kakva je to tvorevina, karikatura, provizorij ali iz higijenskih razloga sigurno nece jos dugo ostati na Kosovu. Mnogo zaudara.

    2. Za nase Kosovo trena da odluci NARODA KOSOVA, a ne srbi u srbiju, koji su daleko od nas. Kosovo nece se deliti, a i Presevska dolina treba da se pripoji Republici Kosova.

  3. Osam i brojkama 8 vi imate naslova o Kurtiju i ostalima pa imam utisak da sam na tzv Kosovu i da citam njihovu stampu.Cenim vas list ali sto je mnogo mnogo je.Objavite moj utisak.

  4. Kurti je sve u pravu vucic i taci su postigli razmenu ali tesko da ce nemacka to parafnuti

  5. Ne raduj te se srbi toliko vuckovom uspehu daleko smo mi od povoljnog resenja za kosovo nece amerikanci pustiti lako niz vodu a i nemci se pitaju vise nego sto mislimo a i nisu siptari toliki anti talenti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.