Kurti: Konačan samo onaj sporazum sa Srbijom koji podrazumeva priznanje i stolicu u UN

Ostavite komentar


  1. Sa onakvim jucerasnjim ponasanjem nad drzavljanima Srbije i Crne Gore necete daleko dogurati , zasto da se bilo sta pregovara i razgovara sa onim ljudima koji ne postuju nista a tek onaj sa Rejbankama sto otvori prozor da se uslika iz dzipa kakav strasni baja sa strasnom facom takvi hapse ni zbog cega , pitam se da se neka bakica pojavila sa gacicama sa znakom srpske zastave da li bi ste joj skinuli gace da ide bez gaca ili neka sa brushalterom na kome je grb Srbije da li bi ste joj skinuli brus, stvarno“ uspeh veliki“ juce prikazaste .
    Sto se tice pregovaranja u ovom formatu i sa ovakvim postavljenjima u laznoj drzavi je gubljenje vremena i za one koji ih podrzavaju a i za nas i za EU i za Nemacku .
    Da zeli Nemacka mi bi smo doveli to brzo u red i sto je najvaznije legalno i zakonito da se vise nikada ne pojave slicni problemi na tom prostoru.
    Prvo sto treba uraditi je da se svi koji su tamo nelegalno vrate u svoje maticne drzave jer od Srbije nsu dobili boravak, sto ostane a to ce biti oni koji su bili ugrozeni isto kao sto su bli i Srbi i jos saka onih koji jos podrzavaju one koji su im mentori , a to malo ljudi bi sve trebalo na sud i tamo razjasniti kako stoje stvari po njihovom dosadasnjem nacinu rada , da, na sudu po vazecim zakonima Srbije .
    Da li je Nemacka pre desavanja na KiM, iz svoje drzave vracala gradjane koji nisu za Nemacku bas njih je vracala na KiM, pa zasto i mi ne bismo mogli na isti nacin , nemaju boravak od Srbije tu na KiM su nelegalno, to su mnogi koji su iz Alabanije dosli na KiM, a i iz drugija krajeva sveta .

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.