Kurti: Kosovo ima pravo da se pridruži Albaniji, ali to sad nije u mogućnosti

Ostavite komentar


    1. Ako pogledate poslednji popis stanovništva, videće te da Raški okrug ( ono što vi zovete Sandžak) ima 60% srpskog stanovništva. Odakle vam pravo da ih pripajate BIH?

      1. Gradic Raska ima manje stanovnika od Dacinog rodnog mesta Zrze i neumesno je usporedivati ga sa regionom (ili entitetom) Sandzaka..

        1. Аjde? To si smislio sam ili ti je Ugljanin šapnuo?
          Nego ne igrajte se sa vatrom možete da se opečete.

        2. ….kao maksim po diviziji

          „entitet“, region“, „sandzak“… a tek „Zrze“ (po milioniti put ispaljeni, izlizani i prizemni fazon).. Kapiras da nema vise Otomanskog carstva, da se ta tvorevina davno raspala te samim tim nema ni izraza ni naziva iz tog perioda? Steta sto jos postoje recidivi iz tog perioda koji i danas prave probleme u regionu, pre svega na Kosovu, ali i to ce se resiti.

  1. Sasvim normalno je što žele da se vrate u Albaniju odakle su i došli. Treba im pomoći u tome i finansijski i moralno. Istorija je čudo pa će i to dočekati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.