Kurti u poseti Leposaviću: Zgrada Privremenih organa će postati porodilište

Ostavite komentar


  1. Jeftini naci-populizam Kurtija pred izbore, nema nista drugo osim da maltretira preostale Srbe a njegovi galsaci, Albanci sa jeftinijim kartama se naravno pale na to. Jos jedan razlog zasto nikada Srbija i Sbi ne trebaju da priznaju tu tvorevina a kamoli da u osnovnim skolama uce kako je to „nezavisna drzava“.

  2. @schlyamm
    Eh,kamo srece da si i ti isao u skolu,onda nebi imao te tvoje „potencijalne“probleme.Zasto tebi uopste smeta ako nas premijer hoce da otvori ginekolosku ustanovu u Leposavicu?Pa to je Kosovo,a izgleda ni to nisi naucio u skolu?Ja smatram da je to daleko pametnije i humanije,nego da ljude laze i hrani parizerom i 3.000 dinara da bi kupio glasove.A kako ti je,to mozemo da citamo i gledamo svaki dan na vucicevim tv kanalima.I,nemoj da pricas javno kako ti je sve med i mleko u Srbiji,jer ja prolazim cesto kroz nju i vidim koliko ste napredovali sa vasim oskarom.

Ostavite komentar


Politika

Šta su iz Narodnog pokreta u Zaječaru poručili Bošku Ničiću? 10

Šta su iz Narodnog pokreta u Zaječaru poručili Bošku Ničiću?

"Kao što je nekima poznato, grad Zaječar nema gradskog pravobranioca i zamenika, još od početka godine. To znači da građani koji su tužili grad Zaječar, ne mogu da ostvare, svoja prava pred sudom", kazao je danas predsednik Gradskog odbora, Narodnog pokreta u Zaječaru, advokat Goran Kalčević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.