Kurti: Moramo da napravimo takve vojne kapacitete i sposobnosti da napad Srbije učinimo bezvrednim

Ostavite komentar


  1. Šta je Mikija Mausa hvata panika?Gde su sponzori EU i USA jel ovo njihov monolog?

  2. Pa Kurtesi te tvoje pripreme nisu dobre.I ukrajinci su mislili isto sto i ti al su dobili sta treba.Ono uvek sto trazis to i dobijes.

  3. Staces ti budali praviti pa zgazili bi vas navijaci samo jednog tima za 24h,ni jedan siptar vjeran tebi nebi ostao.

  4. Ove treba preventivno lupati, pre nego što naprave te kapacitete suprotno odlukama Saveta Bezbednosti UN.

  5. Zaboravili da od njih, kao i od nas, malo šta zavisi. Budući dogadjaji će odrediti sudbinu i tih predela a ne naoružavanje. Ode i njima stanovništvo gde je bolje.

  6. On misli da ce u budućnosti ratovati protiv Srbije,stvarno ne poznaje geopolitiku ratovace protiv moćnijih kao onih sto su ratovali za tz.kosovo samo sada na suprotnoj strani…..njima tvorevine njihove nato hegemonije neće odgovarati jednostavno se ne uklapaju u njihove interese , to je samo pitanje vremena….

  7. E budalo glupa,jednom oteto
    uz tuđu pomoć nikada neće biti tvoje.
    Kada pokrovitelj bude u problemu ti ćeš oteto vratiti uz obračunatu kamatu.,
    Ako ne ti onda tvoja djeca!

  8. Dosta pucanja u prazno i sa opozicinom koja pokusava da srusi Srbiju nista ne .ozes da uradis. Samo sa dugim cevi.a na goloruk narod si jak. Aaa i sa stranom vojskom koja staje izmedju vas i Srba

  9. Bez “ tate i mame“ vi ste niko i ništa. Učlanjenjem u NATO vi ste uspeli sve. Ne treba vam ni metak.

  10. Ne treba tebi vojska dok je Vučića, napravili ste zajedno etnicki čisto kosovo bez srba, dao ti je sve atribute državnosti pa možeš da stedis pare za vojsku,, to sfo te rusija ne prima u UN ce oroci cim vide da ga Vučić priznao.

  11. Ne brini nemamo mi neku vojsku da vas napadamo. Aca govori gluposti

  12. Srbija treba izvesti operaciju isto kao štoje uradimo Azerbejdžan na Gornjem Karabahu zauzeti cijelo Kosovo ekstremne očistiti i okupatora teći zbogom sa srpske svete zemlj.

  13. U svakom slucaju mi cemo kad tad da vratimo srpsku zemlju pod nasu čizmu.To je i kurtiju jasno pa trazi nacine da do toga ne dodje,sto je istini za volju malo verovatno.

  14. To i nije loše. Treba praviti takvu atmosferu da oni svoje skromne budžetske kapacitete troše na nekakvu „odbranu“ umesto na neke normalne stvari, jer mi i onako nemamo realne sposobnosti da se nadmećemo na Kosovu sa NATOom i Amerima

  15. Mislim da niko neće da ratuje za interes bagre na vlasti bilo na koju stranu da pogledaš.

  16. Bivši kapedomac opet bulazni…Jedina „vredna“ sila na Kosovu je najveća nato baza na balkanu,a ti bedo jedna sa sve tvojom „silom“ ni ovce na Kosovu nebi sačuvao!!

  17. Čoveka muči podsvest zna sve svoje greške i grehove i da sve dolazi na naplatu kad tad .Ako ne osete ove generacije teško njihovoj deci.

  18. Kolo se vrti Albin Kurti .Pazi da se to kolo nezavrti u drugu stran .Amerika Britanija Nemacka nece ti pomagati .

  19. Kakvi komentari ne mogu da verujem. Naravno da ne podrzavam Kurtija, ali vi ne kontate sta oni rade. Naravo da imaju podrsku US i vojnu bazu – dobro i jednima i drugima. Naravno da ce da jacaju svoju vojsku, a imace i pomoc. A ako i kad se uclane u NATO, to je skoro zavrsena stvar. Oni znaju gde i zasto idu.

  20. Dok vam je AVa ne brinite. Od njega ćete dobiti i Preševsku Dolinu do Vranja. Oružje vam ne treba, ima ga srpska izdajnička žandarmerija koja će prebiti svakog Srbina koji se tome bude suprostavio.

  21. Svi ovi koji bi da ratom vrate „nasu svetu zemlju“ odmah da zaduze puske i ostalo i pravac Kosovo. Pisite kako je proslo pa ako je lepo i mi ostali da dodjemo. Bas ste hrabri za tastaturom, kad bi vas pozvali u rat bila bi opsta bezanija hrabrisa.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.