Kurti najavio 1,000 novih pripadnika KBS i policije, „neće moći da nas zaustave, ni na jugu, ni na severu“, Srbi reaguju

Ostavite komentar


  1. Svaka drzava ima pravo da ima vojsku i policiju ! Ako kriminalci i teroristi imaju tu pravo po srbiji i Kosova mora da se brani od takvih ubica koji dolaze iz srbije. Tako su rekli i Sloveniji i Hrvatskoj i Bosni da oni nemaju pravo da se brane a srbi imaju pravo da tim takozvanom vojskom ubijaju goloruki narod. Jos imate iste teroriste na vlast u Bg i oni razumeju samo jezik sile. Banjska je primer. Tako oni stave rep izmedju noge i nazad trceci 100 na sat za zivu glavu. Tako su te hrabrovice ucinili svugdee po Balkanu.

  2. To je laz Kurti ne preti nikome on ima pravo 100%posto srpska lista je kriminalna ne daje srbima da zive slobodno i sami da odlucujo .

  3. @Dardani

    Ta tvorevina na Kosovu nije drzava nego pateticni, izdzravani protektorat u rangu Donjecka. Prema medjunarodnom pravu i sporazumima jedina vojna sila koja ima pravo da bude na Kosovu je KFOR sve ostalo, te tako i ta vasa tragikomicna „vojska“ je tamo ilegalno a zna se sta se radi sa ilegalcima.

  4. @neqaqi, pa svi znamo sta i kako se radi sa ilegalcima ! Probali ste. Pitaj vucica i seselja jer su ti jos na vlasti. Izlazi iz te pecine gde si zaglavio dodji da vidis sta se na Kosovu zbiva. Pasos u ruke u slucaju kad stignes na granicu ! Necemo mi u nasu zemlju nikoga pitat sta mozemo ili nemozemo ! Narocito vase kriminalisticke bande takozvane vlade !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.