Kurti: Napad u Banjskoj je bio teroristički akt agresije na teritorijalni integritet Kosova

Ostavite komentar


  1. U stvari je „Kosovo“ teroristički akt agresije na teriorijalni integritet Republike Srbije.

  2. Na koji integritet kad je KiM sastavni deo Srbije a ne nezavisna drzava kako to Kurti predstavlja.

  3. Teritorijalni integritet Kosova ne postoji, jer je to nepostojeca tvorevina. postoji samo KiM kao juzna pokrajna Srbije.

  4. Ta albanska tvorevina na Kosovu je produkt teroristickog napada na suverenu drzavu Srbiju, produkt krsenja medjunarodnog prava, albanskih zlocina, etnickog ciscenja Srba sa Kosova i nasilnicke albanizacije. Mozda Kurti misli da su ljudi zaboravili kako je nastala ta tvorevina i sta su Albanci radili na Kosovu ali i sta su pokusali u Makedoniji, samo sto nisu.

  5. Srbija nikako nije mogla sama sebe da napadne.
    Vaša „država Kosovo“ je nastalo na terorizmu.
    Zamenili ste teze….

  6. Kosovo je bilo deo srbije do okupacije otomanskog carstva, i oslobođeno 1912 god od slavnog našeg vladara Kralja Aleksandra sina slavnog kralja Petra, posle Nemanjića od kojih je najslavniji Kralj Milutin i još slavniji Car Dušan. Izgubljeno 1999 bezuslovnom kapitulacijom u Kumanovu od boljševističko, šešeljevsko, ustaške bande, koja je za to sve kriva i treba im biti suđeno, tu se podrazumava, jadranska obala, knin, lika, banija, kordun, slavonija, drniš, dubrovnik crna gora, kumanovo, skoplje kajmakčalan, eh zašto su naši slavni preci ginuli od 1912 do 1918 godine, da bi ih ovi putljinovi-putlerovi izrodi sve uništili. A još i slavni srpski narod obrukali i toliko ponizili.

  7. AV se već dugo nadmeće sa Titom, ko je bolji (iako mu nije ni do kolena, ma kakvi do članaka, pa i manje). Pokušaj stvaranja“užičke republike“ je bio u banjskoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.