Kurti naveo uslov za smanjenje prisustva policije na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Pa dobro logicno prica covek ne mozemo mi da pravimo probleme i da nema policije

  2. Jedini način da se smiri na Kosovu je da u Briselu uhapse i Vučića i Kurtija.

  3. Vučicu, rekao si da neceš ici u Brisel dok nebudu svi Srbi oslobodjeni.

  4. Šta je ovde skandalozno? Ko ne želi mir i normalni život? Ah, da Jedan Čovek.

  5. Mogo bi VUCIC i da nešto nauci od Kurtija, osim što izigrava neku kvazi važnu facu!!!!

  6. Mi ako imamo jos uvek Srbe u institucijama Republike Srbije ni na kakve razgovore ne treba da idemo više i treba na KiM skupština RS da proglasi okupaciju

  7. Ponavljamo istu gresku kao devedesete. Nas problem je kurcenje. I jeste istina nasa policija ih je uhapsila na kosovu !!!!

  8. Naravno da batinasi Vucka cevabzije s Jovanjice treba da ostanu u zatvoru..A tamo je mesto i ubicama Olivera Ivanovica na celu s Radojcicem..Ostale necu imenovati ali svaki Srbin s Kosova zna lo su jer mi nece objaviti komentar..Kao sto Oliverova zakonita zena udovica rece Albanci ga nisu ubili

  9. A hoće li omogućiti porodicama uhapšenih Srba da posete svoje uhapšene i vide u kakvom su stanju i to da dokumentovano objave da se vidi?
    Tako je to kada sa svakojakim imate posla!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.