Kurti: Ne damo teritoriju Srbiji kao utehu za izgubljeno Kosovo

Ostavite komentar


  1. Samo da se podsetimo istine: po zvaničnim papirima takozvano Kosovo je teritorija Srbije. Kosovo su SAD i NATO nasilno odvojili ( okupirali) od Srbije i prepustili na upravljanje marionetskim vlastima iz Prištine, koje su za uzvrat prihvatile da NATO ima Vojnu bazu na Kosovu. I pored velikih pritisaka SAD i E.U. Srbija to ne priznaje i ne potpisuje. To je istina i suština, a želja marionetskih vlasti je jako relativna, diskutabilna i neostvariva.

    1. Vojo zaboravio si ko predade KiM „zlikovačkom“ Natou i kforu, pa se čak njegova deca zaklinju u kfor kao čuvara mira na kosovu. Mnogo si toga zaboravio brate vojo.

      1. Eh, bas to je sada najvaznije. Kako ono bese „Selo gori a baba se ceslja“?! Najvaznije je da se vratimo i vidimo „KO JE“ a to. kako cemo, uopste nije vazno, zar ne? Tugomire iz Valjeva, razbite te okove u koje ste se samozakovali i koristite mozak.

    1. Hrabar si na tastaturi Kojote. Otici ce Nato sa Kosova brze nego sto ti mislis. Siguran sam da ces i tada kao i sad, samo lajati.

  2. Spisak lepih zelja Aljbina Kurtija, albanskog Seselja i Mister Bina. Te ce ovo te ce ono, a na kraju nece nista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.