Kurti: Nelegalne strukture Srbije pokušavaju da destabilizuju Kosovo

Ostavite komentar


  1. Na Kosovu je nelegalna samo ta tvorevina u kojoj Kurti izigrava premijera.

  2. Kriminalci ,inače i nemaju nacionalnost.Njima je kriminal sve i majka i otac i brat i nacija.Samo su u Srbiji kriminalci i lopovi ugledni gradjani i njih brani ova vlast.

  3. Bravo kurti, samo tako mozda dodjes I do Vucica, on je uvek umesan jer stavlja prvo sebe, neda nikom drugom da odgovara, zato I zasluzuje da se optuzi za sve. Sve lopov do lopova u beogradu

  4. Hoće li nam neko objasniti detaljno ko je prvi pucao, zašto i da li je došlo do prekomerne upotrebe sile a biće da jeste?

  5. Trebace vam 100 godina da iskorenite korupciju i tada necete uspeti jer je korupcija trgovina drogom i oruzjem,belim robljem zastpljena u celoj pokrajini i na svakom mestu.Nema vama zivota bez Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.