Kurti: Nema premijera koji razgovara i konsultuje se sa Srbima kao ja, ali većina sastanaka je u tajnosti

Ostavite komentar


  1. Kao i većina političara, kaže nešto tačno, nešto uveliča a većinu slaže. Priča Srpski bolje od pola Karađorđevića!
    Mene nešto drugo čudi…sva naša vlast u medijima tužaka šta je Kurti rekao, šta je uradio i šta hoće da uradi? Zar KiM služe samo da bi se održali na vlasti? Kako će neki državni i nacionalni problem rešiti ako u Dnevniku kokodaču i papagajišu šta je rekao i to preko Dnevnika prenose mom ćaletu koji ima 80 godina? Kurti je Krivac, Kurti izaziva rat, Kurti je glavni krivac…ok, moj Ćale to čuje ali ne rešava problem ???

  2. Fantasticno sta Kurti ali i vecina Albanaca fantaziraju sta su, sta rade… Na cemu li su?

  3. Steta, bas steta sto Kurti, Albanci i ta njihova tvorevina na Kosovu nisu makar 5% takvi i u realnosti kao u njihovim narcis-naci haluciacijama.

  4. Da, ti razgovori sa Srbima su takva tajna da ni sami Srbi koji „ucestvuju“ u tim „razgovorima“ ne znaju za njih… Tesko da se na „suvo“ moze ovoliko toga izmastati kao sto to Kurti radi.

  5. #ebote ispade da Srbi na KiM imaju više prava nego najbolji zakoni EU o ljudskim pravima. Ko ne zna šta se dešavalo sa Srbima na KiM od 1945. g. do dana današnjeg, po govoru Kurtija Srbi su privilegovani. Čovječe, nasiljem Albanci drže pod okupacijom prostor Kosova i Metohije uz pomoć EU,Britanije,SAD. Taj prostor nije država. Oni nešto pokušavaju da naprave ali to je traljavo. Dok je bonstil na KiM ova agonija će trajati. Kad odu okupatori Ameri iz bonstila odoše sa njima Albanci i njihova okupacija prostora. Kakva je to budućnost?! Nikakva.

  6. Eh da je Srbiji jedan takav politicar, gde bi joj kraj bio ali nazalost Gosp. Kurti nije Srbin !
    A ko zna da je Srbin mozda bi i njegov cilj bio „clanstvo u RUSKU FEDERACIJU“ a ne clanstvo u EU i NATO ?
    Lako je nekome ko nije Srbin da vodi PRO_ZAPADNU politiku !

  7. @patologija Kako ti znaš da se ne organizuju ti tajni sastanci? Možda zato što su tajni pa nisi čuo za njih, ili možda što ne želiš nikakvu saradnju i dogovore na Balkanu pa ne želiš da veruješ?

  8. @Markoo

    Lider bas i nije ali je definitivno u TOP 3 u regionu sto se tice rasipanja jeftine demagogije, jeftinog polpulizma, samovelicanja, velikonacionalisticke politike i potencijala da svojim ponaasanjem izazove neki novi rat. To uopste nije malo dostignuce ako se uzme kako je jaka konkurencija na Balkanu.

  9. @Bucko „Razmišljam“

    Srbija odavno ima takvog politicara, zove se Vojislav Seselj. To je ta kategorija politicara a zajednicko im je i sto imaju identicne fanove slepce.

  10. @Dule

    Videli smo neke od tih „srba“ sa Kojima Kurti „razgovara“, Sandulovic, Rasic, Advokat Cedomir i slicni opskurni likovi – „dogovori“ i „saradnja“ sa takvima i medju takvima spada u jeftine cirkuske predstave za one sa jeftinim kartama a ne u ozbiljnu politiku koja moze dovesti do mira na Balkanu.

  11. Čitam komentare i pitam sebe ko su ovi Srbi (ako su Srbi) što hvale Kurtija. Ljudi moji sve vas ja bih poslao na Kosmet samo na 24 sata. Tada bi ste sigurno promenili mišljenje. Vi ste Srbi koliko sam i ja eskim. Sramota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.