Kurti: Nemamo problem sa Srbima na Kosovu, već sa Srbijom koja se nije ogradila od Miloševića i Putina

Ostavite komentar


  1. U Srbiji nemamo problema sa Albancima, nema mesta u Srbiji gde neki Albanac nema neku pekaru, poslasticarnicu ili neki biznis, problem su ovakvi kao Kurti, velikoalbanski sovinisti i separatisti sa svojim idejama zaostalim iz 19. veka koji svoje vlazne snove i ambicije pokusavaju da ostvare na teritoriji Srbije i na racun Srba. I ne samo Srba nego i Makedonaca, Crnogoraca i Grka. Sto pre ovakvi kao kurti odu sa scene, pre ce biti tog potrebnog mira na Balkanu, medjutim, ocigledno da Nemackoj, Britaniji i SAD upravo odgovara ova nestabilnost te zato podrzavaju raznorazne kurtije ili se radi samo o jos jednoj njihovoj losoj proceni sto ne bi ni bilo neko iznenadjenje ako se uzme u obzir kako su prosle njihove intervencije u Avganistanu, Iraku, Libiji, Somaliji, kako hendluju ovo sta se desava u Izraelu i Gazi…

  2. pa i nemate sve ste proterali, pobili i pohapsili. Ni nacisti nisu imali problema sa Jevrejima

  3. Srbe na Kosovu koriste srbijanski rezim samo za glasanje na izborima i nista vise.
    Da imaju mozak srbi na Kosovu da im okrene ledja i da se ukljuce u institucije drzave lakse bi im bilo i zivjece ko svi normalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.