Kurti o napadu u Banjskoj: Srbija pokušala da izazove rat, nije uspela

Ostavite komentar


  1. Kako samo laze Kurti, prica neku pricu da se Srbi plase Beograda a on hapsi i vrsi teror nad Srpskim stanovnistvom na KiM, svake nedelje napadaju nevinu decu koja nikom nista nisu uradila, uzas.

  2. Još jedna molba za one koji uređuju Danas, da ne objavljuju ova lupetanja sektinih botova, jer imaju oni svoje dezinformere, alo, telegrafe, kurire i dr. gde osim botovskoh komentara ne možete videti ni jedan normalan komentar, tako da mislim da im vi ovde dajete previše prostora.

  3. Pojedini.bi trebalo da se upisu u prvi razred osnovne skole! Verujem da vecina.nije nikada videla Kosovo a znaju sta se desava. Saznacemo jednog dana.

  4. @ Ja
    07. oktobra 2023. u 15.27

    Svaka cast za komentar !
    Steta sto je malo ovakvih komentara, „jasnih, otresitih i konkretnih“, koji se mogu procitati na ovom portalu !

  5. Kurti ne pričaj glupost,Srpska vojska i kada pođe na KiM neće ići preko severa Kosmeta,bolje ti je pripazi se u Prištini.

  6. Bukvalno kad ga vidim nije mi dobro..Cime se on sve sluzi,koji je to zlocinacki um neverovatno…Ali neka,docice i tome kraj,ko ceka taj se i naceka ali na kraju i doceka…

  7. Rece covek,koji na sve moguce nacine prvocira Srbiju,zeleci da Srbiju uvuce u rat. Kada bi NATO otisao sa KiM,i Srbija imala odresene ruke da regulise situaciju u svom delu drzave,Kurtija nebi bilo nigde. Nebi smeo ovoliko da kokodace.

  8. Srbija nikada nije bila teroristička! Ni za vreme Nato bombardovanja. Nije terorizam Srbima u krvi, kao nekima.
    Ne dajte više prostora kosovskim teroristima!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.