Kurti objavio video navodne obuke Srba s Kosova na Pasuljanskim livadama

Ostavite komentar


  1. Jedina zamerka je, sto je nasa vlada l sve to lose izvela. Treba da, se ugledaju na Ukrajince kako oni vode akcije na Krimu(njihovom Kosovu) a ne ovako amaterski.

  2. Valjalo bi da se Kurti i Svećlja dogovore da li su Srbi sa KiM trenirali na Kopaoniku ili pasuljanskim livadama.

  3. Realno ovo nije nikakav dokaz. Ovo moze biti prava vojska, a ne mora ni biti da je na pasuljanskim livadama.

  4. Kurti je osudjeni terorista sa stazom u zatvoru. Svi ovi iz skupstine Kosmeta koji nose odela su samo preobuceni UCK teroristi. Svi pripadnici tzv.bezbednosnih snaga Kosmeta su UCK teroristi. Tako ce i proci.

  5. @Strazar

    Kurti nije bio u zatvoru zbog terorizma. A što se tiče ostalih, u pravu si. Samo, „ni u naše preduzeće nije samo cveće“…

  6. Nije Kurti ovo similar vec NATO..Satellite cinema cuda I mogu da snime sve sto zele..Kurti je imao sve informative I zato je akcija kosovske policije bila tako uspjesna..

  7. Nije Kurti ovo snimio vec NATO..Satelliti dronovi cine cuda I mogu da snime sve sto zele..Kurti je imao sve informative I zato je akcija kosovske policije bila tako uspjesna..Znalo se da NATO nece tek tako preci preko napada na KFOR I baxanja bombe rucne izrade zbog koje su dvojici Madjarskih vojnika amputirane noge….Nije srpska lista imala nikakvo pravo da napada ba zgrade policije I opstine..Bas kao sto nije imala ni pravo da nagovara policajce Srbe da napuste sluzbu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.