Kurti od Srbije zatražio priznanje Kosova i izručenje Radoičića

Ostavite komentar


  1. Dokle vise da trpimo ponizvanje Kurtija uz mig EU a i ponizavanje od same EU i njenih članica. Prekinuti saradu sa EU i u vezi Kosova a i članstva u EU.

  2. EU sada kao radi na zajedničkom tržištu I Kurti je za to, a sa druge strane EU je napravila CEFTU gde isto to Kosovo blokira srpsku robu. Dvoličnost Kurtija tj Kosova a tek EU

  3. Све може, Радојичића му не дирај.

  4. Da prestane kurti da silom provocira jer se nece vise dozvoliti dosta je bilo zla i lazi silom svih tih godina to je velika sramota to se nece vise dozvoliti i normalizacije treba biti to je za mir svima !!!

  5. Jel Kurti rekao i šta bi za ručak i jel je naručio pesmicu? Da li ima još neku željicu da mu se ispuni?

  6. Dosta je bilo to pravo kosovo niti sta kurti ima u tudjoj zemlji to pravo nemaju da prestane da silom provocira u tudjoj zemlji dosta je bilo treba biti normalizacije ZSO sto jeste obaveza svih tih godina i treba da se hitno formira dosta je bilo to je sramota to je mnogo godina !!!

  7. Citam ove komtare I vidim da ste vi komsije jos u duboki snah od 1990 probudite vec jednom I vidite sta je realnost..Ako nevjerujet ako imate pasos slobodno idite i posetit RKS …tada ce vam bit jasno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.