Kurti: Potreban veći pritisak na Beograd da potpiše sporazum koji je dogovoren

Ostavite komentar


  1. Potreban još veći pritisak na Beograd da prihvati ono što sam zamislio u svojoj glavi-Aljbin Kurti. Inače, zar Kurti nije konsultovao svoju omiljenu Srpkinju, Radu Trajković koja je rekla da je Vučić već sve pristao. Zašto ga RAda pušta da ovako peni.

  2. Mislim da je sramota ovo što govori kurti, jer svi znamo da je opsednut mržnjom prema Vučiću i Srbiji zato i ne želi dogovor

  3. Nema pritiska na ovome sastanku. Svi očekujemo da se na sastanaku obuhvate ključne teme uz cilj postizanja održivog i uzajamno prihvatljivog rešenja.

  4. Šok Kurti na Srbiju treba izvršiti pritisak da bez obsira na žrtve jedanput krene da vaspostavi tamo gde vam je mesto sa sve vašim mentorima,znači preko Jonskov mora U boga se uzdamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.