Kurti pozvao na formiranje Vade

Ostavite komentar


  1. bas lep covek. Ja bih njega za predsednika Kosova ali i za sefa poslanicke grupe Albanaca u skupstini Srbije.

  2. Dosta sam pisao o Aljbinu Kurtiju, ali izdvajam da je on principijelan političar sa kojim će teško izaći na kraj ni MZ a i srpska vlast i "Profesionalni Srbi" kao njihovi aparatčici. Kao čovek koji nije okrvavio ruke srpskom krvlju barem neće biti licemeran u tolikoj meri da ne prizna i zločine mnogih koji su to radili u ime Albanaca sa Kosova što je već i na neki način i uradio da je označio koaliciju koja je osvojila najviše glasova ustvari koalicija ratnih zločinaca i profitera… Dopada mi se izjava i gradonačelnika Severne K. Mitrovice koji je pomenuo da će poslanici i budući ministri Srpske Liste braniti u skupštini i vladi R.K. i interese nas interno raseljenih i prognanih Srba, Goranaca i Roma. Ako to prepoznamo sigurno ćemo u većem broju (oko 250.000 Srba i Roma je raseljeno u Srbiju i imaju pravo glasa u R.K.) da se odazovemo na sledećim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.