Kurti: Preispitaćemo sve sporazume sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Kako to ovaj Kurti radi šta hoće a ne pita Vučića, valjda je Kosovo deo Srbije?

  2. Pogledajte kako se formira vlada, postavljaju ministri i zamenici. Mozda nesto i naucite…

      1. @Dejan
        Mislis da se na vlast postavljaju „lojalni Albanci“ kao sto to Kurti hoce sa Rasicem? Moze, mnogo toga bi se resilo u tzv „presevskoj dolini“ a i onaj predstavnik Albanaca u Parlamentu Srbije bi mogao da se zameni sa nekim koji ce da izigrava veceg Srbina od Srba. Ili da svi ministri budu na velikosrpskoj liniji kao sto ce kod Kurtija da budu na velikoalbanskoj? Sta je to tacno za ucenje?

  3. Da je Kosovo zdravo drustvo ( necemo o aparatu sa premijerom “ sa pet zamenika premijera, 21 ministrom, sa 145 savetnika, 80 zamenika ministara, 80 savetnika, pet koordinatora …) onda bi se ovaj covek pre svih pitanja pozabavio birokratskim i oatalim kriminalom i korupcijom, a ne Srbijom. Taj ce poredak stvari odrediti njegovu sudbinu i to vrlo brzo.

  4. Kurti je pobedio na izborima i najavio preispitivanje Briselskih sporazuma sa ocenom Venecijanske komisije,Vučić je u predizbornoj kampanje najavljivao, kada pobede, da će poništiti sve Briselske sporazume?Toliko o ozbiljnosti i pameti političara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.