Kurti za Rojters: Povlađivanju Srbiji od strane Zapada mora doći kraj

Ostavite komentar


  1. Ко то сруши преко 50 српских цркава и многе оскрнави, ко то оскрнави српска гробља, поби децу у Гораждевцу, упуца дете на Бадње вече? Да не набрајам даље. И за то све Србија и Вучић криви? Срам вас било.

  2. Gospodine Kurti ako mislite da su oni poremećeni i da može da prodje sve što kažete , svaka Vaša manipulacija u odnosu na Srbe i ostale koji žive tamo gde ste i Vi trenutno mi svakako nismo a i najmanje još pola sveta nije . Imajte to uvek u vidu .

  3. Ko je ubio trinajsthilada civila i spalio celo Kosovo i proterao milion stanovnika? Mozda “ MARSOVCI“

  4. @Sami

    Vi Albanci sa Kosova ste od sredine devedestih do sada proterali 70% kosovskih Srba i ubili nekoliko hiljada Srba, sisteamtski unistavate ili prisvajate kulturnu i versku bastinu Srba, postoje desetine hiljada slucajeva bespravno zauzete i oduzete srpske imovine, oteli ste imovinu preduzeca koja su izgradjena parama iz centralne Srbije… Za vremem II svetskog rata kao fasisticki i kasnije nacisticki trabanti ubili ste 10.000 Srba i proterali njih 100.000… Tako da izigravaj to sto izigravas tamo gde vas ne poznaju. U tih 13.000 ubijenih ljudi koje si spomenuo spadaju i ubijeni srpski civili kao i ubijeni albanski teroristi – ne lazi i ne muljaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.