Nemamo neposrednu pretnju kao Ukrajina ili Moldavija od Rusije, ali Kosovo, BiH, pa čak i CG nisu potpuno bezbedne: Zbog čega još strepi Kurti?

Ostavite komentar


  1. Da nemaju prava kurti u tudjoj zemlji da poziva nikoga niti sta ima prava da odluci u tudjoj zemlji izbegava silom normalizaciju sto nema prava i da
    silom svakog zla i lazi stvara da ne mesa nicije zemlje nisu oni krive za zla i lazi kurtija da prestane da silom provocira u tudjoj zemlji sto nema nikakvih prava to je illegalno u svemu sto radi zlocin i to se nemoze dozvoliti nemaju prava kurti za nista niti sta za Nato to se u tudjim zemljama ne vazi jeste illegalno i da Kosovo niti sta kurti ima prava !!!

  2. Moldavija niti su sta rusija za zlocine i lazi kurtija sto sam cini u tudjoj zemlji to je sramota !!!

  3. Posle onog u UN, prekinuti obe šarade sa EU i vezi Kosova a i onu u vezi članstva.

  4. Nisu ni Rusija ni Kina nasilne ni provokativne nema razloga Kurti za brigu kao veliki demokrata . Treba da se plaši svojih postupaka. Podsvest se budi zna sta radi Srpskom narodu. On bi da nekome sudi a njegovi kriminalci svi na slobodi .Docice vreme kada će ga sopstveni narod osuditi za zlodela koja sprovodi.

  5. Zanimljivo kako Danas i Beta uredno plasiraju svaku izjavu Kurtija ili Osmanijeve u kojima se napada Srbija i kvalifikuje kao „remetilacki faktor“ i „opasnost“ a Albanci predstavljaju kao „faktor mira“ i „vrhunska zapadna demokratija“. Odmah posle ovog teksa sa Kurtijem sledi tekst sa Osmanijevom i identicnim sadrzajem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.